93847recept

616gasztroblogger




282017. 03.

|2017.03.28.|

A tofukészítésnek Japánban évezredes hagyománya van. Olvastam róla, hogy milyen …

242017. 03.

|2017.03.24.|

Egyszerűen elkészíthető tápláló finomságHozzávalók: 4 evőkanál tahin, 3 …

212017. 03.

|2017.03.21.|

Tetszetős és tápanyagban gazdag mag a szezám. Keverhetjük müzlibe, szórhatjuk …

172017. 03.

|2017.03.17.|

Tavasszal akár naponta fogyaszthatunk forrázott vagy blansírozott zöld levelet. …

142017. 03.

|2017.03.14.|

A csíráztatás gyerekjáték, csak el kell kezdeni és le sem tudunk szokni róla. Most …

102017. 03.

|2017.03.10.|

Ez az egyik kedvenc receptünk, amit évente legalább kétszer elkészítünk. A …

072017. 03.

|2017.03.07.|

A húsvét előtti időszakban aktuális a böjt, amikor testi-lelki-szellemi …

032017. 03.

|2017.03.03.|

Annyiban változik csak a hagyományos franciasaláta, hogy a majonézt joghurttal …

282017. 02.

|2017.02.28.|

Az életerő kirobbanó fizikai megnyilvánulása a csírázás. Februárban már …

242017. 02.

|2017.02.24.|

Egy vidéki vendéglőben fogyasztottunk ilyen salátát, megtetszett és elkértem a …

212017. 02.

|2017.02.21.|

Megjelent egy recenzió a verseskötetemről. Köszönet Hétvári Andrea értő, érző …

172017. 02.

|2017.02.17.|

Finnországban ettem ilyen zöldséglevest, ami nagyon hasonlított a mi habart krumpli …

142017. 02.

|2017.02.14.|

Az Életválságok meséi – mesekalauz útkeresőknek* nem az első Boldizsár Ildikó …

102017. 02.

|2017.02.10.|

Hozzávalók: 4 dl rizstej vagy mandulatej, Egy érett banán, 3-4 evőkanál chia mag, …

072017. 02.

|2017.02.07.|

A friss alapanyagokból készült ételeknek az íze is jobb. Érdemes ezért mindig az …

032017. 02.

|2017.02.03.|

A gombóc a palacsinta mellett gyerekkorunk egyik kedvence. Vajon miért? Tűnődésemben …

272017. 01.

|2017.01.27.|

Hús nélküli változatot készíthetünk úgy, hogy az édes káposzta helyett savanyú …

242017. 01.

|2017.01.24.|

A makrobiotikában gyakran használjuk ezt a csípős paprikát. Cayenne-borsnak is …

202017. 01.

|2017.01.20.|

Tegnap láttam a boltban fagyasztott derelyét. Sokkal finomabb, ha magunk készítjük …

172017. 01.

|2017.01.17.|

Nemrégiben Növényi Norberttel készítettem interjút, az új könyve megjelenésével …

132017. 01.

|2017.01.13.|

Hozzávalók egy személyre: ¾ csésze zabpehely, 1 csésze rizstej,1/3 teáskanál só, …

102017. 01.

|2017.01.10.|

A Pirosmadár című verseskötetem megjelenése alkalmából készítettem magammal egy …

062017. 01.

|2017.01.06.|

Különleges ízű, laktató étel. Egyszerű elkészíteni: A bablevest a recept szerint …

032017. 01.

|2017.01.03.|

Első hó Tejszín egek. Csusza csend. Csak a vadkacsa vé A változó jele januárban …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!