198205recept

617gasztroblogger


052020. 06.

|2020.06.05.|

      Lassan itt a strandszezon, aminek elmaradhatatlan kelléke a lángos …

062020. 02.

|2020.02.06.|

Az úgy volt, hogy ettem volna egy kis vadast. (Főleg a gombóc miatt, imádom a …

082019. 10.

|2019.10.08.|

A minap a Lila Füge fészbuk oldalán jött szembe ez a vaníliás krémtúró, Karai …

192019. 05.

|2019.05.19.|

Bablevest főztem ma, s ahogy kevergettem a rántást, és szállt fel az isteni …

052019. 04.

|2019.04.05.|

Ismét csak maradékhasznosítás. Semmi sem vészhet kárba egy konyhában.Volt fél …

282019. 03.

|2019.03.28.|

Maradjunk a húsoknál. A dagadó méltatlanul mellőzött része a sertésnek, pedig …

212019. 03.

|2019.03.21.|

Közeleg a húsvét, ilyenkor sokan sütnek kolbászt is, illetve itt van már lassan a …

012018. 12.

|2018.12.01.|

Leginkább azért írom le, hogy nekem meglegyenek a mennyiségek. Olcsó, kiadós, finom …

232018. 11.

|2018.11.23.|

paradicsomos harcsapörkölt kapros túrógombóccalNem, nem akarom …

202018. 11.

|2018.11.20.|

Régi klasszikus, de szerintem én még soha sem ettem. És épp volt is minden hozzá …

072018. 11.

|2018.11.07.|

Szerencsére volt egy kis eső, így lett egy kis erdei-mezei gomba is. Amilyen száraz …

292018. 10.

|2018.10.29.|

Elméletileg ősz van, de csak naptárilag. Pedig írhattam volna, hogy itt az ideje a …

222018. 10.

|2018.10.22.|

Az alma és a karfiol nagyon jó páros. Még ha elsőre szokatlannak tűnik is …

182018. 10.

|2018.10.18.|

Füstös, szaftos mintha csak a grillről emelnénk le a hússzeleteket. Aki nem szereti …

252018. 07.

|2018.07.25.|

Kaptam egy zacskónyi nyári almát. Nem is kellett gondolkodnom, mi legyen belőle, mert …

242018. 07.

|2018.07.24.|

Az étel önmagában csak életben tart minket. A főzés tesz minket emberré.(Jonathan …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Nyár van. Ez a mondat mindenkiben másképp folytatódik. Nálam úgy, hogy akkor …

062018. 07.

|2018.07.06.|

Egy újabb, s talán a legizgalmasabb töltött káposzta recept a blogon. Szoktam főzni …

292018. 06.

|2018.06.29.|

A karfiolt nagyon szeretem. Már írtam egyszer arról, hogy nem is értem, miért nem …

142018. 06.

|2018.06.14.|

Nemrég megnéztem egy japán filmet, a Remény receptjét. A könyvet Durian Sukegawa …

122018. 06.

|2018.06.12.|

A minap belefutottam a fészen egy cikkbe. Érdemes elolvasni, ha valakit érdekel a …

112018. 06.

|2018.06.11.|

Alaptételem, hogy ételt nem dobunk ki. Ez tehát egy újabb maradékmentesítős recept …

042018. 06.

|2018.06.04.|

Ezer éves klasszikus, de van benne egy új hozzávaló, és emiatt kissé más az …

192018. 05.

|2018.05.19.|

Vannak alap hozzávalók, amik nagyon hiányozhatnak egy gluténmentes konyhából. Ilyen …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!