123621recept

617gasztroblogger




042018. 06.

|2018.06.04.|

Ezer éves klasszikus, de van benne egy új hozzávaló, és emiatt kissé más az …

282018. 05.

|2018.05.28.|

Nemsokára beköszönt a nyár, ezzel együtt a friss zöldségek szezonja. De addig is …

282018. 05.

|2018.05.28.|

Nemsokára beköszönt a nyár, ezzel együtt a friss zöldségek szezonja. De addig is …

272018. 05.

|2018.05.27.|

Savanykás, édes, picit sós, isteni kombináció, ha egy egészséges nyári levesre …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Hozzávalók 4 személyreegy nagy csokor csalán (lehetőleg fiatalabb hajtások)2 gerezd …

222018. 05.

|2018.05.22.|

Ugye mondtam, hogy az eper és a bodza nálam szerelem? És ők ketten is jól állnak …

152018. 05.

|2018.05.15.|

A gluténérzékenységben van jó is. Például olyan terményeket is megeszem, amiket …

102018. 05.

|2018.05.10.|

    Megint egy finom, egyszerű, tartalmas tavaszi leves.Nincs benne sült …

102018. 05.

|2018.05.10.|

Tudjátok, mennyire nehéz egy szimpla levesnek viszonylag ütős nevet adni? Azt …

082018. 05.

|2018.05.08.|

...minta a kínai büfékben, csak ez milliószor ízesebb és illatosabb! Pofon …

032018. 05.

|2018.05.03.|

Már itt is lehet kapni pho levest! Igaz csak egy hamburgerezőben, mellékesen, …

022018. 05.

|2018.05.02.|

...természetesen csirkehússal készítve! :) Igazi, pikáns thai leves, ami pillanatok …

012018. 05.

|2018.05.01.|

Hozzávalók 4 személyre 1 db nagyobb (kb. 400 g) cukkini 2 gerezd zúzott fokhagyma* …

012018. 05.

|2018.05.01.|

Hozzávalók 4 személyre 1 db nagyobb (kb. 400 g) cukkini 2 gerezd zúzott fokhagyma* …

272018. 04.

|2018.04.27.|

Hozzávalók : 5-6 személyre- 1,3 l tej- 2 zacskó epres pudingpor- 8 dkg cukor- 2 …

262018. 04.

|2018.04.26.|

Természetesen, a tegnapi napot is egyszerűen akartam megoldani.Sikerült, és egész …

242018. 04.

|2018.04.24.|

Találtam egy receptet, ami remek megoldás hétköznapi vacsorákra, hétvégi ebédhez, …

242018. 04.

|2018.04.24.|

Találtam egy receptet, ami remek megoldás hétköznapi vacsorákra, hétvégi ebédhez, …

222018. 04.

|2018.04.22.|

A finnek lazaclevese ihlette ezt az ételt. Az is nagy kedvencünk, de most …

202018. 04.

|2018.04.20.|

Nem telhet el tavasz jó pár adag medvehagymakrémleves nélkül, de eddig nem …

202018. 04.

|2018.04.20.|

Nem telhet el tavasz jó pár adag medvehagymakrémleves nélkül, de eddig nem …

162018. 04.

|2018.04.16.|

Sajnos ritkábban előforduló alapanyag a konyhánkban a vadhús, de ha boltban vagy a …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!