136905recept

617gasztroblogger




182013. 05.
 

|2013.05.18.|

Ahogy megjelent a friss zöldborsó Papa kertjében, Mama ilyen (ilyesmi...) borsós …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

“Ne gondold, öcsi, hogy létezel Amíg nem közölt le a 2000″ – írja …

162013. 05.
 

|2013.05.16.|

        Igen, jól láttátok, azok a pirinyó …

152013. 05.
 

|2013.05.15.|

Sokféleképpen próbáltam már megetetni a sütőtököt a családom …

152013. 05.
 

|2013.05.15.|

Régóta bántja már a fantáziámat ez a leves, nem is igazán tudom, hogy miért. …

152013. 05.
 

|2013.05.15.|

Sok-sok éve már, hogy készítettem ezt a levest, Apám kedvence volt. Anyám legalább …

142013. 05.
 

|2013.05.14.|

Egy újabb krémleves variáció, nálunk nagyon begyütt...Sonkakrémleves …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Néha tele lesz a hócipőm a főzéssel és fellázadok az egészséges táplálkozás …

122013. 05.
 

|2013.05.12.|

Nálam az előétel – antipasti, hors d'oeuvre, закуски – nagyon fontos, …

122013. 05.
 

|2013.05.12.|

Nagyon szeretem a minestrone levest. Régen volt egy zacskós változata, még azt is …

112013. 05.
 

|2013.05.11.|

piroskonyhaHolnap anyuéknál búcsú  -nem tudom mond-e ez valamit nektek-  , …

112013. 05.
 

|2013.05.11.|

Egy szenvedély, ha valóban szenvedély, akkor az legyen halálos. Különben hobbi, …

102013. 05.
 

|2013.05.10.|

 Igazi nyári meleg napra ébredtünk, és kánikula ugyan nincs, de azért jólesik …

102013. 05.
 

|2013.05.10.|

Az Erdélyi konyha májusi számát lapozva bukkantam rá erre az igen gyorsan …

092013. 05.
 

|2013.05.09.|

Azt hiszem tavaly jött nagy divatba a medvehagyma... vagy tavaly előtt. Már nem is …

062013. 05.
 

|2013.05.06.|

Sajnos lassan a végéhez érkezik a medvehagyma-szezon ezért megpróbálok még …

062013. 05.
 

|2013.05.06.|

Szedtem egy nagy szatyor medvehagymát , megmutatom mit csináltam belőle:)1.) …

042013. 05.
 

|2013.05.04.|

        Két nap szünet után egy finom csorbát készítettem. …

042013. 05.
 

|2013.05.04.|

Nemrégen kiszedtem a kísérleti póréhagymáimat, amiket tavaly tavasszal ültettem. …

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

Spárgából van fehér is meg zöld is. A fehér kicsit intenzívebb ízű de pucolni …

022013. 05.
 

|2013.05.02.|

pici olívaolaj1 vöröshagyma200 gr sóska7-9 dl víz1 zöldségleves kocka1-2 ek …

012013. 05.
 

|2013.05.01.|

Hozzávalók:45 dkg. (fagyasztott) fejtett bab3 szál sárgarépa1 szál …

292013. 04.
 

|2013.04.29.|

Határozottan megállapíthatjuk, hogy kitört a vadfokhagyma láz egy ideje. Mint sok …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!