108851recept

616gasztroblogger




262017. 09.

|2017.09.26.|

Nemrégiben egy óriási adag körtét kaptam a szüleimtől amikor itt jártak, amit …

062015. 07.

|2015.07.06.|

Lassan a nyár közepénél járunk, folyamatosan érnek a gyümölcsök és zöldségek. …

252015. 06.

|2015.06.25.|

Rájöttem, hogy alapjába véve nagyon szeretem a lekvárokat, különösképpen a …

242015. 01.

|2015.01.24.|

A 18. század a narancs és citrom tündöklésének időszaka. Ám a századforduló …

242015. 01.

|2015.01.24.|

A 18. század a narancs és citrom tündöklésének időszaka. Ám a századforduló …

312014. 05.

|2014.05.31.|

Szerencsére, már elérhető áron kapható az eper, így bátran nekiláthatunk a …

012013. 11.
 

|2013.11.01.|

Az aszalt szilva jó tulajdonságairól, magas antioxidáns tartalmáról már …

012013. 07.
 

|2013.07.01.|

Most nincs olyan nagy hőség, talán nagyobb kedvvel állunk neki a téli …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!