164130recept

617gasztroblogger




102018. 07.

|2018.07.10.|

 Megesik, hogy az embernek hirtelen meleg ebédet/vacsorát kell készítenie és csak a …

232015. 11.

|2015.11.23.|

Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Ott mosolygott rám a két gyönyörű …

232014. 12.

|2014.12.23.|

A friss lazacot süthetjük serpenyőben, és a sütőben egyaránt, párolhatjuk, és …

222014. 12.

|2014.12.22.|

A hideg előételek az ünnepi asztal  elengedhetetlen attribútumai. Felkeltik az …

312014. 07.

|2014.07.31.|

A francia konyhára egyértelműen a kifinomultság a jellemző. Ezalatt értem hogy …

202014. 01.
 

|2014.01.20.|

A halakkal még ha élve is de leginkább egy halas boltban, vagy pultnál illetve azok …

062014. 01.
 

|2014.01.06.|

A tészta kifőzésének is vannak mesterfogásai. Van aki arra esküszik hogy egy kis …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!