Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
A tészta kifőzésének is vannak mesterfogásai. Van aki arra esküszik hogy egy kis olajat…
A halakkal még ha élve is de leginkább egy halas boltban, vagy pultnál illetve azok…
A piacon kiszúrtam, hogy nagyon friss a lazacpisztráng. Bár kedvenc halamra, a tengeri…
A francia konyhára egyértelműen a kifinomultság a jellemző. Ezalatt értem hogy nem csak…
A hideg előételek az ünnepi asztal  elengedhetetlen attribútumai. Felkeltik az étvágyat,…
A friss lazacot süthetjük serpenyőben, és a sütőben egyaránt, párolhatjuk, és főzhetjük…
Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Ott mosolygott rám a két gyönyörű…
 Megesik, hogy az embernek hirtelen meleg ebédet/vacsorát kell készítenie és csak a…