186228recept

617gasztroblogger




182017. 01.

|2017.01.18.|

A legegyszerűbb, ám a legfinomabb krumplis pogácsa hozzávalói szerintem minden …

072017. 01.

|2017.01.07.|

Nagyon hideg, zord reggelre ébredtünk, és a hétvége hátralévő részében is …

272016. 11.

|2016.11.27.|

Hozzávalók (4 személyre): 2 szelet füstölt szalonna, 1 hagyma, 1 kisebb piros húsú …

152016. 11.

|2016.11.15.|

Ritkán sikerül szép kacsamájat beszerezni, így megörültem amikor megláttam a …

122016. 11.

|2016.11.12.|

A Márton napi libalakomán terítékre került a liba melle is. Bevallom, én nem …

092016. 11.

|2016.11.09.|

Márton napra készülődvén, a liba minden porcikáját szeretném felhasználni, így …

212016. 10.

|2016.10.21.|

Hozzávalók (4 személyre): 30 dkg krumpli, 1 kisebb hagyma, 1 tömlős sajt, 2 dl …

082016. 10.

|2016.10.08.|

A betyárpecsenye az egyik kedvencünk, a szép nagy, csontos tarjaszeletek pedig éppen …

222016. 09.

|2016.09.22.|

Röszti, lapcsánka, lapotya, tócsni...... és még számtalan névvel illetjük ezt az …

162016. 09.

|2016.09.16.|

A hűvösebb napok beköszöntével egyre többször főzök egy-egy kiadósabb levest …

022016. 09.

|2016.09.02.|

Az ebédkészítés egyik legegyszerűbb módja, amikor a hús együtt készül a …

302016. 08.

|2016.08.30.|

Nyáresti borozgatáshoz, vagy éppen a gyerekek születésnapi partijára egyszerűen, …

062016. 08.

|2016.08.06.|

Ezen a hétvégén is kedvez az időjárás a szabadban való sütögetéshez, így egy …

292016. 04.

|2016.04.29.|

Az utóbbi borongós, esős napok után állítólag a hétvégén újra beköszönt a …

212016. 04.

|2016.04.21.|

A medvehagymát gondolom sokan szeretik, de ez a csalánról már egyáltalában nem …

192016. 04.

|2016.04.19.|

Tavasszal az egyik kedvencem a sóska, egyszerűen elkészítve, majd főtt krumplival …

162016. 03.

|2016.03.16.|

A hosszú hétvégén a húsos ételeké volt a főszerep, így gondoltam jól esik majd …

092016. 03.

|2016.03.09.|

A napokban megláttam a hentesnél a zúzát, és mivel legyen az kacsa, pulyka, vagy …

012016. 03.

|2016.03.01.|

A savanyú káposztából eddig csakis székelykáposztát, vagy éppen töltött …

052016. 02.

|2016.02.05.|

A hétvégére egy nagyon finom omlós, és ropogós bőrű császárhús receptjét …

232016. 01.

|2016.01.23.|

Itt a hétvége, és megint törhetjük a fejünket, hogy mit is főzzünk. A Vidék íze …

212016. 01.

|2016.01.21.|

Szikrázó napsütés, és metsző hideg szél, jellemezte a mai napot, és ilyen időben …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!