186270recept

617gasztroblogger




142018. 12.

|2018.12.14.|

Szóval már jó pár éve sütünk karácsonykor és húsvétkor a Heti betevőnek. …

112018. 08.

|2018.08.11.|

Előrebocsátom, hogy nem egy fotogén süti, viszont nagyon finom.:) Érdemes …

152018. 05.

|2018.05.15.|

Egy újabb gyöngyszemet hoztam, amit Baileys Chocolat Luxe-al készítettem. A …

032018. 05.

|2018.05.03.|

Az előző Baileys posztomat azzal a gondolattal fejeztem be, hogy a Baileys nem csak a …

032018. 05.

|2018.05.03.|

Az előző Baileys posztomat azzal a gondolattal fejeztem be, hogy a Baileys nem csak a …

212018. 04.

|2018.04.21.|

A Baileys Sütikihívás utolsó fordulójának témája a "Királynők …

212018. 04.

|2018.04.21.|

A Baileys Sütikihívás utolsó fordulójának témája a "Királynők …

042018. 03.

|2018.03.04.|

Egy igazi tavaszköszöntő süteményt készítettem ma, nemcsak külsőre gyönyörű, …

302018. 01.

|2018.01.30.|

HabrolóLehet a tésztát kész, bolti fél kg-os leveles tésztából is csinálni …

142018. 01.

|2018.01.14.|

 A Marlenka az örmények mézes krémese. Készülhet kakaós vagy diós …

042017. 12.

|2017.12.04.|

Valahogy egyszerűen nem tudok megbarátkozni a halas ételekkel. Néha nagy nehezen …

012017. 11.

|2017.11.01.|

Kellemesen lágy, nem túl édes, mégis csodásan csokoládés élményt nyújt ez a …

012017. 11.

|2017.11.01.|

Kellemesen lágy, nem túl édes, mégis csodásan csokoládés élményt nyújt ez a …

302017. 09.

|2017.09.30.|

Itt az ősz, itt van újra!  Ha valami finomra, valami egyszerűre, valami gyors …

072017. 08.

|2017.08.07.|

Hozzávalók (28 cm-es formához): A piskótához: 3 tojás (M-es) 6 dkg cukor fél …

072017. 08.

|2017.08.07.|

Hozzávalók (28 cm-es formához): A piskótához: 3 tojás (M-es) 6 dkg cukor fél …

242017. 07.

|2017.07.24.|

Sziasztok Hoztam nektek egy újabb házi fagyi receptet. Pillanatok alatt kész és …

242017. 06.

|2017.06.24.|

 Gyorsan, egyszerűen finomat, ráadásul nagyon mutatós a sok színes …

162017. 05.

|2017.05.16.|

Eltelt néhány évtized 1955 óta, amióta Roger Vadim Saint-Tropzeben forgatta  az ".. …

162017. 05.

|2017.05.16.|

Eltelt néhány évtized 1955 óta, amióta Roger Vadim Saint-Tropzeben forgatta  az ".. …

062017. 05.

|2017.05.06.|

»HOZZÁVALÓK«Piskóta :- 4 tojás- 12 dkg porcukor- csipet só- 1 ek étolaj- 3 cs …

142017. 04.

|2017.04.14.|

Ha még mindig nem tudjátok, milyen sütivel kínáljátok az érkező …

082017. 04.

|2017.04.08.|

Nem vitás, blogszületésnapra torta dukál! :) A svéd mandulatorta már régóta …

052017. 04.

|2017.04.05.|

Hozzávalók : 1 gáztepsi adaga tésztához- 30 dkg reszelt sárgarépa- 40 dkg …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!