108678recept

616gasztroblogger




092018. 01.

|2018.01.09.|

Hozzávalók: 4 dl földimandula tej 1 tk. vanília 1 tk. fahéj 2 ek. karobpor Glicin " …

042018. 01.

|2018.01.04.|

Hú…mit mondjak, hogy ne tűnjek nagyképűnek? Azt hiszem, megsütöttem életem …

092017. 11.

|2017.11.09.|

Még a nyáron beszereztem egy pár kiló alapanyagot az ajvárhoz és elkészült ismét …

272017. 10.

|2017.10.27.|

A tatár szót azért tettem idézőjelbe, mert az igazi tatár beefsteak valójában …

262017. 10.

|2017.10.26.|

Hozzávalók: 1 kg lénarancs " 5 db nagyobb méretű gyümölcs 5 púpozott ek. …

232017. 10.

|2017.10.23.|

Hozzávalók és elkészítés egyben " AIP-os változat: 1 dl kókusztejszín 4 dl …

202017. 04.

|2017.04.20.|

Hozzávalók és elkészítés egyben: 0.5 kg nyúlmájat használunk az ételhez. Pl. " …

302017. 03.

|2017.03.30.|

Nem mondanám, hogy őrült nagy palacsinta rajongók vagyunk, de szeretjük és …

272017. 02.

|2017.02.27.|

A zabpelyhes palacsinta az egyik kedvencünk, így igen sűrűn sütök, majd …

222017. 02.

|2017.02.22.|

Igaz már február végén járunk, de látom még sok helyen most készül a farsangi …

292017. 01.

|2017.01.29.|

A decemberi nagy sütkérezés óta, amikor is naponta készültek a krémes sütemények …

172017. 01.

|2017.01.17.|

Múltkori vendégségünk egyik sikerdarabja ez az egyszerűen összeálítható desszert …

162017. 01.

|2017.01.16.|

Nagyon szeretjük a lemon curd-ot, vagyis a citromkrémet, így a napokban a zabpelyhes …

152017. 01.

|2017.01.15.|

A pohárkrém, akárhogy is szépítem, általában időhiányból fakadó alibi-desszert …

132017. 01.

|2017.01.13.|

  Nem vagyok cukrász, de megsütöm amire kedvünk szottyan. Most egy egyszerű …

292016. 12.

|2016.12.29.|

Kisebbik lányom szülinapjára /dec.29./ készült  !       …

192016. 10.

|2016.10.19.|

Szerintem eléggé látszik, hogy szeretjük a palacsintát. Amennyiben sütésére adom …

102016. 10.

|2016.10.10.|

Hozzávalók50 dkg csirkemáj2 fej vöröshagyma2 ek kacsazsírörölt borsmajoranna1 …

152016. 08.

|2016.08.15.|

A Ma délelőtti sétán sikerült újabb 2,5 kiló szedret begyűjtenünk, így …

112016. 08.

|2016.08.11.|

Ani, a Parókia konyhájából a szervezője a Blogkóstoló 30. fordulójának, aki Mrs …

242016. 07.

|2016.07.24.|

Eddig készített  tortáimhoz  használt  krémek mellé most …

162016. 07.

|2016.07.16.|

 A moziban szoktak ilyet adni a tortilla-chipshez. De nyugodtan mártogathatjuk …

112016. 07.

|2016.07.11.|

Igen sok tojáshab gyűlt össze. Azon gondolkodtam, hogy milyen édesség lenne az, amit …

152016. 06.

|2016.06.15.|

Midig elképedek azon, hogy néhány élelmiszergyártó cég micsoda bizniszt csinál az …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!