120023recept

617gasztroblogger




302018. 05.

|2018.05.30.|

Imádom a kreatív ötleteket. Pláne, amikor hátrányból kovácsolnak előnyt ennek …

272018. 04.

|2018.04.27.|

Virágos.... lesz majd a kert :)

092018. 02.

|2018.02.09.|

Ezt imádom! Ausztráliában készítették ezt a knitted kitchen-t, knitchen-t, azaz …

292018. 01.

|2018.01.29.|

Hozzávalók:maradék kakaós piskótamálnalekvárpirított mogyoróA kozáksapka …

162018. 01.

|2018.01.16.|

Pakold ki a felesleges tárgyakat a konyhádból és készíts belőlük csillárt! A …

162017. 12.

|2017.12.16.|

   Saját készítésű ajándékot adni és kapni is jó.És szerintem az egyik …

102017. 10.

|2017.10.10.|

Dobd fel a tálalást egy kis kreativitással! A zöldségekből, sajtokból, de akár …

292017. 08.

|2017.08.29.|

Miért van az, hogy ahogy jön a jó idő, az emberek “meghülyülnek” és a …

072017. 08.

|2017.08.07.|

A Kedves találta ki. Vettünk 600 Ft-ért a Tesco-ban ilyen locsolót, ami a slagra …

212017. 06.

|2017.06.21.|

Nagy macskarajongó vagyok. Született is néhány macskás süti nálam. Sajnos saját …

052017. 04.

|2017.04.05.|

Hamarosan itt a húsvét, készítsünk szép, formázott kelt tésztás süteményeket …

032017. 03.

|2017.03.03.|

Ezt imádom! Ausztráliában készítették ezt a knitted kitchen-t, knitchen-t, azaz …

222017. 02.

|2017.02.22.|

Emlékszem, általános iskolában volt egy lány, aki egy villából meghajlított …

152017. 02.

|2017.02.15.|

Emlékszem, általános iskolában volt egy lány, aki egy villából meghajlított …

012017. 02.

|2017.02.01.|

Bár már elég messze vagyok a gyerekkortól, attól még szeretem a beöltözős …

162017. 01.

|2017.01.16.|

Szeretem az újrahasznosítós ötleteket. Az embernek megmozgatja a kreativitását, …

112017. 01.

|2017.01.11.|

A zoknik látványa ritkán hozza meg az étvágyunkat, de ebben az esetben talán így …

282016. 12.

|2016.12.28.|

Hozzávalók:35 dkg liszt15 dkg porcukorfél tasak vaníliás cukor15 dkg vaj2 tojás1 …

212016. 12.

|2016.12.21.|

   Saját készítésű ajándékot adni és kapni is jó.És szerintem az egyik …

212016. 12.

|2016.12.21.|

Hozzávalók:fél kg liszt15 dkg porcukor15 dkg puha margarin1 tojás+1 sárgájabő 1 dl …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!