104403recept

616gasztroblogger




182017. 07.

|2017.07.18.|

Ma egy olyan söripari jelenségről fogok írni, ami egyfelől már két hónapja …

202016. 10.

|2016.10.20.|

Illat: élénk, friss komló Hab: kemény, korrekt apadással Szín: arany  Két éve …

132016. 10.

|2016.10.13.|

A komló mindenki által ismert sörfűszer, azonban frissen fölhasználva még …

032014. 12.

|2014.12.03.|

Hát ezt is megérte a blog, szakértettünk a TV-ben. Innen megnézhető - kb. a 10. …

292014. 10.

|2014.10.29.|

Szolgálati közleménnyel indítok - lehet követni a blogot, hogy aztán semmiképp …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Tavasz óta az összes kereskedelmi csatorna reklámblokkjaiban a legkülönbözőbb …

312013. 07.
 

|2013.07.31.|

Immár sztereotíp refrénként köszön vissza sokunk társaságában, hogy "bezzeg a …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!