183740recept

617gasztroblogger




192019. 09.

|2019.09.19.|

Voltak idők, amikor nem kellett boltba menni aludttejért. Fejés után, a magára …

182019. 04.

|2019.04.18.|

Lánykám ezerrel nyaggatott valami juhtúrós pogácsáért. Hát összehoztuk. Igaz, …

082019. 03.

|2019.03.08.|

Igen tudom, egy növényt is hívnak így. :) Ha jól megnézem, biztosan nem egy …

062019. 03.

|2019.03.06.|

Annyi kovászos projekt kering a gondolataimban, hogy csak kapkodom a fejem. Múlt héten …

272019. 02.

|2019.02.27.|

Pár napja erősen kakaós csiga fészkelte be magát a gondolataimba. Igenám, de a …

242019. 02.

|2019.02.24.|

Farsang van még, vagy micsoda. Tehát fánk dukál.Szembejött velem egy szódaporos …

082018. 12.

|2018.12.08.|

Számos kovászrecept kering a neten, többségük francia, olasz, amerikai receptúrák …

262018. 09.

|2018.09.26.|

Igen, már létezik. Szeptemberben nyitotta meg kapuit a pékszakma iránt érdeklődő …

262018. 09.

|2018.09.26.|

Igen, már létezik. Szeptemberben nyitotta meg kapuit a pékszakma iránt érdeklődő …

202018. 09.

|2018.09.20.|

Amíg az olaszországi bejegyzésemet írom, szeretném megosztani a mostanában …

132018. 06.

|2018.06.13.|

Kevés szexibb dolgot tudok elképzelni egy illatos, ropogós, rusztikus külsejű, …

132018. 06.

|2018.06.13.|

Kevés szexibb dolgot tudok elképzelni egy illatos, ropogós, rusztikus külsejű, …

072018. 06.

|2018.06.07.|

Ismét járatlan útra tévedtem. Az előzőleg publikált receptemből megismerhettétek …

072018. 06.

|2018.06.07.|

Ismét járatlan útra tévedtem. Az előzőleg publikált receptemből megismerhettétek …

142018. 05.

|2018.05.14.|

Felnőttek a fiúk, így mostanában előfordul, hogy kettesben vagyunk a hétvégeken a …

302018. 01.

|2018.01.30.|

Nem sok kenyeret eszünk. Mr. Kardos szokott szendvicset vinni magával a munkahelyére, …

122017. 12.

|2017.12.12.|

Mielőtt bármi értelmeset megpróbálnék ide leírni, fontos tisztáznom az elnevezés …

122017. 12.

|2017.12.12.|

Mielőtt bármi értelmeset megpróbálnék ide leírni, fontos tisztáznom az elnevezés …

292017. 11.

|2017.11.29.|

Béres Gyula receptje szerint készítettem, bátran ajánlom a kezdőknek is! A kovászt …

032017. 11.

|2017.11.03.|

A  kovásszal készült kelt tészta maga  csoda, egy új ízvilág, egy új …

032017. 11.

|2017.11.03.|

Hozzávalók:100g  Madre kovász25g    cukor50g    langyos …

032017. 11.

|2017.11.03.|

Lievito - Madre kovász készítéseA lievito madre  egy olasz  fajta kovász, …

062017. 10.

|2017.10.06.|

Fene aki gondolt arra, hogy életet leheljen a blogba. Van amúgy is kismillió gondom, …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!