136710recept

617gasztroblogger




172018. 04.

|2018.04.17.|

Ezer éve használok sütőzacskót sült húsok, főleg sült csirke készítéséhez, …

152018. 04.

|2018.04.15.|

Február elején, szülinapom alkalmából pár napra kikapcsoltam magam Pestből. …

152018. 04.

|2018.04.15.|

Február elején, szülinapom alkalmából pár napra kikapcsoltam magam Pestből. …

102018. 04.

|2018.04.10.|

Hozzávalók 4 adaghoz 240 g hajdinaliszt 40 g burgonyakeményítő 40 g …

102018. 04.

|2018.04.10.|

Hozzávalók 4 adaghoz 240 g hajdinaliszt 40 g burgonyakeményítő 40 g …

092018. 04.

|2018.04.09.|

Ez az egyszerű kis mártás számomra olyan olaszos jellegű fogás, egyrészt mert …

062018. 04.

|2018.04.06.|

Tegnap teljesen véletlen, valami pikánsat kívántam, de ebbe véletlenbe volt …

012018. 04.

|2018.04.01.|

# A karfiol torzsáját kivágtam.# Rózsáira bontottam.# A kis chopperemben ledaráltam …

242018. 03.

|2018.03.24.|

Amikor rám nézett a zöldségesnél tudtam, hogy ez szerelem. Első látásra. Ott …

222018. 03.

|2018.03.22.|

Ez az étel valószínűleg kevesebb izgalmat fog kiváltani, mint az epres pite, pedig …

162018. 03.

|2018.03.16.|

A napokban a Lidl kínálatában találtam kelbimbót, fél kilós kiszerelésben, ami …

152018. 03.

|2018.03.15.|

Már lassan vége a kelbimbószezonnak, de még itt-ott ki lehet fogni eggyel vagy …

152018. 03.

|2018.03.15.|

Különleges citromos, friss ízvilágú csirkemell és még frissebb, rengeteg …

122018. 03.

|2018.03.12.|

Szeretem, amikor egy ételt nem kell túlvariálni, csak egyszerűen elkészítjük és …

082018. 03.

|2018.03.08.|

Volt itthon egy fej lila káposzta, és nem tudtam, hogy mit készítsek belőle. Végül …

022018. 03.

|2018.03.02.|

Hát nem édes ez a kis hókutya? És a hómadár? Játékos kedvű családtagjaim …

232018. 02.

|2018.02.23.|

1 kg megtisztított krumplit hasábokra darabolok és belerakom egy nagyobb műanyag …

222018. 02.

|2018.02.22.|

Csípősen krémes! A vadító bikinialakot nem adják ingyen. Egy …

202018. 02.

|2018.02.20.|

Hozzávalók 4 személyre: 160 g quinoa 400 g forró víz 400 g (tisztított) …

102018. 02.

|2018.02.10.|

Ha 20 évvel ezelőtt a hús mellé való köretekről volt szó, akkor kb. két dolgot …

052018. 02.

|2018.02.05.|

A bárányt imádom, csak sajnos ritkán kerül az asztalra. Most nagyon klassz …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!