123781recept

617gasztroblogger




252018. 06.

|2018.06.25.|

A múltkor Tibi, a sógorom meglepett egy báránnyal, illetve azzal, hogy amikor …

252018. 06.

|2018.06.25.|

   A múltkor Tibi, a sógorom meglepett egy báránnyal, illetve azzal, hogy amikor …

282018. 05.

|2018.05.28.|

Balul elsült receptek Soha ki nem cseppenő levesek, már-már képzőművészeti …

012018. 05.

|2018.05.01.|

Napok óta készültem rá, hogy írok végre a blogra - na nem csak azért, mert a …

012018. 05.

|2018.05.01.|

Napok óta készültem rá, hogy írok végre a blogra - na nem csak azért, mert a …

162018. 04.

|2018.04.16.|

Régóta terveztem már, hogy elviszem a kis családomat erre a boros- és …

162018. 04.

|2018.04.16.|

Régóta terveztem már, hogy elviszem a kis családomat erre a boros- és …

162018. 04.

|2018.04.16.|

Sajnos ritkábban előforduló alapanyag a konyhánkban a vadhús, de ha boltban vagy a …

162018. 04.

|2018.04.16.|

Sajnos ritkábban előforduló alapanyag a konyhánkban a vadhús, de ha boltban vagy a …

052018. 04.

|2018.04.05.|

Azt hiszem természetes, hogy két hét utazás, evés-ivás után a mexikói élmények …

052018. 04.

|2018.04.05.|

Azt hiszem természetes, hogy két hét utazás, evés-ivás után a mexikói élmények …

142018. 03.

|2018.03.14.|

Már az elején megmagyarázom a címet, mert félrevezethető lehet. Tehát tudtuk …

142018. 03.

|2018.03.14.|

Már az elején megmagyarázom a címet, mert félrevezethető lehet. Tehát tudtuk …

082018. 03.

|2018.03.08.|

Gyönyörű, kora nyári napsütéseben indult a pueblai napunk, majd kettő óra …

082018. 03.

|2018.03.08.|

Gyönyörű, kora nyári napsütéseben indult a pueblai napunk, majd kettő óra …

072018. 03.

|2018.03.07.|

Kedd reggel van, megrendeltük a portán a taxit, kimegyünk a reptérre és …

062018. 03.

|2018.03.06.|

Jelentem nagyjából túl vagyunk a jetlag-en és reményeim szerint sikerült …

042018. 03.

|2018.03.04.|

Az esti buli a részünkről elmaradt, mert mire a szakadó hóesésben Pestre …

022018. 03.

|2018.03.02.|

Tegnap leadtunk minden melót, bár teljesen hihetetlen, de sikerült utolérni …

282018. 02.

|2018.02.28.|

Hozzávalók: kb 1 kg szarvascomb 8-10 dkg füstölt szalonna vagy zsír 2 nagyobb …

242018. 02.

|2018.02.24.|

A múltkori sörfőzésünk után eltelt a négy hét, sőt egy pár nappal több is. …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!