190313recept

617gasztroblogger




202019. 11.

|2019.11.20.|

Drágájim, fogyasszunk hetente legalább egyszer halat, mert finom, egészséges, …

302019. 09.

|2019.09.30.|

Az elmúlt egy évben egyre többször kerül terítékre halas étel. Amíg régebben …

022019. 07.

|2019.07.02.|

Szép idő, jó idő, napsütés és grillen való sütés.Mert egy finoman bepácolt …

192019. 06.

|2019.06.19.|

No, ebben a dög melegben nem sem árt ha odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, legyen …

262019. 02.

|2019.02.26.|

Ezt a pompás kis olasz tésztát már régebben kinéztem magamnak, de csak ma jött el …

032018. 09.

|2018.09.03.|

A napokban kaptam egy videó-üzenetet, amiben egy toszkán csirkeragu (paradicsom püré …

242018. 06.

|2018.06.24.|

Nem mindenkinek adatik meg, hogy kertes házban éljen, és mindenféle finomságot …

242018. 06.

|2018.06.24.|

Nem mindenkinek adatik meg, hogy kertes házban éljen, és mindenféle finomságot …

222018. 06.

|2018.06.22.|

A saláta készítés egyszerű dolog, de nem könnyű leírni a hozzávalók …

212018. 05.

|2018.05.21.|

Hogy mi is az a caprese? Alapvetően így nevezik az olaszok a paradicsom, mozzarella, …

212018. 05.

|2018.05.21.|

Hogy mi is az a caprese? Alapvetően így nevezik az olaszok a paradicsom, mozzarella, …

222018. 03.

|2018.03.22.|

A mai étkem ihlete a televízióból jött.Igaz már régebben láttam ezt, illetve …

102018. 01.

|2018.01.10.|

Olyan előételen gondolkoztam ami vitamindús, könnyed és gyorsan elkészíthető. …

262017. 12.

|2017.12.26.|

Ma már lazítottam egy kicsit, kimenekülve a karácsonyi túlevésből, mondjuk ez …

192017. 12.

|2017.12.19.|

A humor, a vicc sok mindenre jó.Például, jól kitudjuk magunkat vágni, "kényes" …

152017. 11.

|2017.11.15.|

Aki Márton napján libát evett, az nagy százalékban, és klasszikusan a combot …

182017. 10.

|2017.10.18.|

Ha még emlékeztek rá, a múlt héten valahol, valakinek, valamiért spenótos pennét …

212017. 09.

|2017.09.21.|

Sok salátát készítettünk a nyáron, amikor a hőség miatt nem kívántuk a nehéz …

302017. 08.

|2017.08.30.|

Tegnap orvosnál voltam, és jó megvizsgált...1. A jó hír, hogy a doktornő egy …

092017. 08.

|2017.08.09.|

A juhtúró az az alapanyag, ami az egyik legjobb ízesítő, hús roládok …

082017. 06.

|2017.06.08.|

Bemutatom az egyik kedvenc hideg nyári salátámat. Passzol grillhúsok mellé, de …

082017. 06.

|2017.06.08.|

Bemutatom az egyik kedvenc hideg nyári salátámat. Passzol grillhúsok mellé, de …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!