118684recept

617gasztroblogger




182018. 06.

|2018.06.18.|

CHOW MEIN SZENDVICS – A 1960-as években, éppen a legutóbbi nouvelle cuisine …

072017. 01.

|2017.01.07.|

UMAMI – Az umami az ötödik íz. Ezt már sokan és régóta tudják (?), ám még …

302016. 06.

|2016.06.30.|

A csirkemellet sokan unalmasnak, száraznak tartják, pedig „kis fortélyokkal” …

212015. 08.

|2015.08.21.|

KÍNAI KONYHA – Aligha akad ország, ahol a főzni tudást, a …

202015. 06.

|2015.06.20.|

Vettem egy kínai üvegtészta salátát, aztán rájöttem, hogy ez önmagában nem …

072014. 05.

|2014.05.07.|

Ezt a levest távol-keleti, kínai, koreai, thai csípős-savanyú levesek ihlették. …

072014. 05.

|2014.05.07.|

Ezt a levest távol-keleti, kínai, koreai, thai csípős-savanyú levesek ihlették. …

272014. 04.

|2014.04.27.|

Sára látja, hogy nekiveselkedek egy újabb bejegyzésnek. Kéri, hogy csak nem a mai …

052014. 04.

|2014.04.05.|

"Ez itt a három jó bari, ki mindig összetart, ez itt a három jó bari, ez itt a …

302014. 03.

|2014.03.30.|

Amikor római köményt használok egy kínai ételhez, mindig képzavarba kerülök. …

232014. 01.
 

|2014.01.23.|

Az egyik kedvenc fűszer párosításom kínai ételnél a chili, gyömbér és …

082014. 01.
 

|2014.01.08.|

Még hajdanán, amikor Wang mesternek az étterme a második kerületi Fő utcában volt …

082014. 01.
 

|2014.01.08.|

A KÍNAI WONTON bonyolultnak tűnő hajtogatással készül, akárcsak a vele rokon olasz …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Mostanában elég sokszor lehetett friss lótuszgyökeret venni az ázsiai árusoknál. …

282013. 11.
 

|2013.11.28.|

A KÍNAI SZÁZÉVES TOJÁS Amerikában már ezeréves tojás lett. (Nagy országban …

182013. 11.
 

|2013.11.18.|

A következő recept nem mondható túl bonyolultnak és időigényesnek sem, de tény, …

132013. 11.
 

|2013.11.13.|

Egy kacsa, akárhonnan is nézem, nem kétemberes adag. Viszont, ha van otthon egy darab, …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Tegnap láttam valami filmben a következő okosságot, amit egy kisfiúnak mondott egy …

222013. 10.
 

|2013.10.22.|

Ez pont egy olyan kínai étel, amit nagyon szeretek. Sőt!!! Amikor még működött …

182013. 09.
 

|2013.09.18.|

Valahogy eltűntem az éterben.  Ez az időszak nem a hú mit is csináljakról …

042013. 08.
 

|2013.08.04.|

Nem mondhatnám, hogy élek-halok a belsőségekért. Valójában sohasem veszek. Ez a …

022013. 04.
 

|2013.04.02.|

Egy darab marhahúst beleteszek egy kis vízbe, amibe édes főzőbor, szójaszósz só …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!