Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
Műkedvelő Hedonista
Egy darab marhahúst beleteszek egy kis vízbe, amibe édes főzőbor, szójaszósz só és…
Műkedvelő Hedonista
Nem mondhatnám, hogy élek-halok a belsőségekért. Valójában sohasem veszek. Ez a mostani…
Műkedvelő Hedonista
Valahogy eltűntem az éterben. Ez az időszak nem a hú mit is csináljakról szól, akad…
Műkedvelő Hedonista
Ez pont egy olyan kínai étel, amit nagyon szeretek. Sőt!!! Amikor még működött Wang…
Műkedvelő Hedonista
Tegnap láttam valami filmben a következő okosságot, amit egy kisfiúnak mondott egy okos…
Műkedvelő Hedonista
Egy kacsa, akárhonnan is nézem, nem kétemberes adag. Viszont, ha van otthon egy darab,…
Műkedvelő Hedonista
A következő recept nem mondható túl bonyolultnak és időigényesnek sem, de tény, hogy az…
Food&Wine;
A KÍNAI SZÁZÉVES TOJÁS Amerikában már ezeréves tojás lett. (Nagy országban minden nagyobb…
Műkedvelő Hedonista
Mostanában elég sokszor lehetett friss lótuszgyökeret venni az ázsiai árusoknál. Hát, én…
Food&Wine;
A KÍNAI WONTON bonyolultnak tűnő hajtogatással készül, akárcsak a vele rokon olasz társai…
Műkedvelő Hedonista
Még hajdanán, amikor Wang mesternek az étterme a második kerületi Fő utcában volt és a…