Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Egy darab marhahúst beleteszek egy kis vízbe, amibe édes főzőbor, szójaszósz só és…
Nem mondhatnám, hogy élek-halok a belsőségekért. Valójában sohasem veszek. Ez a mostani…
Valahogy eltűntem az éterben.  Ez az időszak nem a hú mit is csináljakról szól, akad…
Ez pont egy olyan kínai étel, amit nagyon szeretek. Sőt!!! Amikor még működött Wang…
Tegnap láttam valami filmben a következő okosságot, amit egy kisfiúnak mondott egy okos…
Egy kacsa, akárhonnan is nézem, nem kétemberes adag. Viszont, ha van otthon egy darab,…
A következő recept nem mondható túl bonyolultnak és időigényesnek sem, de tény, hogy az…
A KÍNAI SZÁZÉVES TOJÁS Amerikában már ezeréves tojás lett. (Nagy országban minden nagyobb…
Mostanában elég sokszor lehetett friss lótuszgyökeret venni az ázsiai árusoknál. Hát, én…
A KÍNAI WONTON bonyolultnak tűnő hajtogatással készül, akárcsak a vele rokon olasz társai…
Még hajdanán, amikor Wang mesternek az étterme a második kerületi Fő utcában volt és a…