136710recept

617gasztroblogger




032019. 01.

|2019.01.03.|

KÍNAI PALACSINTA – A kínai palacsinta (Jianbing 煎餅) az egyik legnépszerűbb, …

182018. 06.

|2018.06.18.|

CHOW MEIN SZENDVICS – A 1960-as években, éppen a legutóbbi nouvelle cuisine …

072017. 01.

|2017.01.07.|

UMAMI – Az umami az ötödik íz. Ezt már sokan és régóta tudják (?), ám még …

192016. 02.

|2016.02.19.|

CSÁSZÁRHÚS – A hasalja igazán kiváló húsrész. Az erdélyi szalonna is …

032016. 02.

|2016.02.03.|

TÖLTÖTT HOLD – Gasztrovíkend, 2016. február 5-7. Hagyományteremtő céllal …

212015. 08.

|2015.08.21.|

KÍNAI KONYHA – Aligha akad ország, ahol a főzni tudást, a …

042015. 02.

|2015.02.04.|

BUDDHA-BAR - A Buddha-Bárról ezeken az oldalakon már többször is esett szó. …

052014. 04.
 

|2014.04.05.|

SPÍLER SHANGHAI (Budapest, HU) - Emanoil Gojdu feltehetőleg Budapest legismertebb …

292014. 01.
 

|2014.01.29.|

A KUROBUTA SERTÉS a wagyu méltó társa. Éppannyira felmagasztosult mint a japán …

082014. 01.
 

|2014.01.08.|

A KÍNAI WONTON bonyolultnak tűnő hajtogatással készül, akárcsak a vele rokon olasz …

282013. 11.
 

|2013.11.28.|

A KÍNAI SZÁZÉVES TOJÁS Amerikában már ezeréves tojás lett. (Nagy országban …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!