115474recept

617gasztroblogger




242018. 05.

|2018.05.24.|

Hozzávalók: kenyérlángoshoz:1 db krumpli/ kb. 10 dkg/, 25 dkg liszt, 1 dkg élesztő, …

092017. 05.

|2017.05.09.|

Az első amit a kemencében sütöttünk, langalló volt. Persze akkor még nem volt az …

212016. 11.

|2016.11.21.|

Igen, a pizza egy olasz műfaj, de a kevésbé szerencsés népek is létrehozták a …

192016. 11.

|2016.11.19.|

Azért ebben a pizza témában van még rengeteg potenciál, nyilván! A következő …

292016. 05.

|2016.05.29.|

Régi ismerősöm szeretném nektek bemutatni Enikő személyében, akinek nagyon fontos …

262016. 05.

|2016.05.26.|

A kapor szezon nem telhet el kapros kenyérlángos nélkül. Most szalonna helyett egy …

092016. 05.

|2016.05.09.|

A kenyérlángos, vagy más néven langalló egy igazán kedvelt, már-már …

202016. 02.

|2016.02.20.|

Kenyérlángos gluténmentesen (laktóz és tojásmentes is)Mióta diétázom nem …

262015. 08.

|2015.08.26.|

Elkészítési idő: 60 percHozzávalók: 8 adag50 dkg liszt2 db burgonya2,5 dkg …

082015. 06.

|2015.06.08.|

Tegnap Párom megkérdezte, amikor a kertben voltunk és ránézett a kaporra, hogy mikor …

302015. 05.

|2015.05.30.|

Mit is jelent a cím? Mindent, mindennel kevertem. Nem ám kicsit, hanem nagyon. Ezért …

262015. 04.

|2015.04.26.|

Kenyérlángos,  focaccia,  langalló,  pompos,   vagy ahogy tetszik. …

302014. 12.

|2014.12.30.|

Szilveszterkor, ha nagy a társaság, jól jön egy ilyen magyaros kenyérlángos. …

012014. 11.

|2014.11.01.|

Volt egy dupla doboz lágy kecskesajtom, az egyik feléből zöldfűszeres …

162014. 10.

|2014.10.16.|

Beköszöntött az ősz, beköszöntenek az őszi ételek … JA kőrözött nagyon finom …

262014. 09.

|2014.09.26.|

Gondolkodtam rajta, hogy pizza lepénynek vagy kenyérlángosnak nevezzem-e el, de …

132014. 09.

|2014.09.13.|

Egyszerű kenyérlángos, amiben főszereplő a szalonna, és a ropogósra sült …

182014. 08.

|2014.08.18.|

Vásárlás közben, a kicsi fiam kiszúrta, hogy lehet kapni kenyérlángost és mondta, …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Sok-sok neve ismert, sokféle képen készítik.Nálunk most kolbász és bacon szalonna …

022014. 01.
 

|2014.01.02.|

Nagyon féltem rátenni a kályha tetejére mert azt gondoltam, hogy megég .Semmi baj, …

012014. 01.
 

|2014.01.01.|

510 ml víz (ez lehet kicsivel kevesebb vagy több, függ a liszt milyenségétől!)6 …

1
next page

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!