122433recept

617gasztroblogger




282018. 08.

|2018.08.28.|

Nagy rajongója vagyok a sült karfiolnak és a karfiolkrémnek is, így nagyon …

152018. 05.

|2018.05.15.|

Gyors, különleges, finom! Mi kell még? Ez az, ami mindenben megfelel a …

282018. 04.

|2018.04.28.|

Az alábbi füstölt pisztráng krémet sajtkrém, vagy mascarpone helyett szarvasi …

262018. 04.

|2018.04.26.|

Ez a kenyérre való kence jó érett camembert sajttal elkészítve az igazi (olyannal, …

122018. 04.

|2018.04.12.|

Hozzávalók 4 személyre: 25 dkg nyúlmáj1 kis fej vöröshagyma2 evőkanál vaj1 …

142018. 03.

|2018.03.14.|

Egy ideje elegem lett, hogy a viszonylag elérhető árú pástétomok tele vannak …

252018. 02.

|2018.02.25.|

Mi imádjuk a különféle kencéket, minden héten készül valamilyen. Kedvencünk …

112018. 01.

|2018.01.11.|

A datolya és az olívabogyó a sivatag kenyere. A legősibb táplálékok közé …

112018. 01.

|2018.01.11.|

A datolya és az olívabogyó a sivatag kenyere. A legősibb táplálékok közé …

232017. 11.

|2017.11.23.|

A harissa az arab konyha pokolian erős, istenien fűszeres Erős Pistája. Az első …

142017. 11.

|2017.11.14.|

A hummusz megunhatatlan kence számomra, pláne, azért, mert mindig képes megújulni …

202017. 10.

|2017.10.20.|

Nem lehet megunni a zöldségkrémeket, sosem készül két egyforma, mégis mindig …

162017. 10.

|2017.10.16.|

Hetente többször készítek reggelire, vacsorára valamilyen kenyérre kenhető kencét …

152017. 09.

|2017.09.15.|

Univerzális kence a javából! Indul a sütőtök dömping, legalábbis nálam, …

132017. 09.

|2017.09.13.|

A padlizsános zakuszka sem lett trónfosztott, de ezt is ki kellett próbálnom. Finom …

072017. 09.

|2017.09.07.|

ÉP nagy chili imádó. Napi szinten eszik chilit, bármilyen leves van, tesz bele egy …

072017. 09.

|2017.09.07.|

ÉP nagy chili imádó. Napi szinten eszik chilit, bármilyen leves van, tesz bele egy …

052017. 09.

|2017.09.05.|

Hozzávalók 4 személyre: 40 dkg csicseriborsó (konzerv)30 dkg cékla2 citrom2 cikk …

052017. 09.

|2017.09.05.|

A klasszikus, padlizsános ajvár helyett inkább padlizsán-mentes változatot főztem, …

052017. 09.

|2017.09.05.|

A klasszikus, padlizsános ajvár helyett inkább padlizsán-mentes változatot főztem, …

072017. 06.

|2017.06.07.|

Láttatok már sárga laskagombát? Én pár hónapja találkoztam vele először és …

022017. 05.

|2017.05.02.|

Ez a kenyérre való kence jó érett camembert sajtból az igazi. Olyanból, aminek …

242017. 04.

|2017.04.24.|

Nagyon szeretem a különböző mártogatósokat, mostanában általában ilyesmivel …

162017. 04.

|2017.04.16.|

Az egyik legjobb dolog, ami a medvehagymával történhet. Aki szereti a pestot, az …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!