127119recept

617gasztroblogger




212013. 05.
 

|2013.05.21.|

piroskonyhaMár régóta nézegettem ezt a kelt kalácsot. A hosszú hétvége alatt …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

Már nagyon rég tervbe volt véve a Hokkaido kalács, csak ugyebár mindig valami újat …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Anyukám mint nagy Vidék Íze rajongó, minden lapszámot jó alaposan átnéz és …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Vajdasági sósTegnap bableves utánra ilyen kifliket sütöttem második fogásnak …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Hozzávalók: 55 dkg finomliszt 10 dkg porcukor 2,5 dkg friss élesztő 3 …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Semmi különlegességet nem takar a neve, egyszerű vaníliás csigák, DE az az …

102013. 05.
 

|2013.05.10.|

Hűtőben kelt kakaós csigaEste elég későn (9 óra tájban) gondoltam el, hogy …

072013. 05.
 

|2013.05.07.|

Életem első találkozása medvehagymával, és nem csalódtam benne. :) Nagyon ízlett, …

052013. 05.
 

|2013.05.05.|

Ismét reggelire sütkéreztem, de most kivételesen sósat. Azért gondoltam ma valami …

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

 Sokszor gondolkodóba ejt, hogy mit tegyek az uzsis dobozokba, úgy hogy az …

012013. 05.
 

|2013.05.01.|

Tegnap felkerült a Facebook oldalunkra ennek a kenyérnek a képe és azóta többen is …

012013. 05.
 

|2013.05.01.|

Ezt még mindenféleképpen ki szerettem volna próbálni, míg kapható medvehagyma. A …

222013. 04.
 

|2013.04.22.|

Hozzávalók 8 darabhozHozzávalók600 g liszt30 g cukor15 g só1 tojás30 g vaj380-400 …

222013. 04.
 

|2013.04.22.|

Hozzávalók 8 darabhozHozzávalók600 g liszt30 g cukor15 g só1 tojás30 g vaj380-400 …

222013. 04.
 

|2013.04.22.|

A játék immár 8. fordulójánál jár, mostani háziasszonya Hani, az Ízemlékek blog …

222013. 04.
 

|2013.04.22.|

Idén a férjem jóvoltából mi is medvehagyma-lázban égünk. Történt ugyanis, hogy …

212013. 04.
 

|2013.04.21.|

A hétvégén Zoli kitalálta, hogy pacalt fog készíteni (ez lesz a következő poszt) …

202013. 04.
 

|2013.04.20.|

Friss tavaszi sóska... már nagyon vártam. :) Hozzávalók:Főzelék: 1 kg. …

202013. 04.
 

|2013.04.20.|

A Lala kifli évekkel ezelőtt végigsöpört az Nlc-n (innen a recept), és aztán a …

182013. 04.
 

|2013.04.18.|

Legtöbbünk életében vannak olyan ízek-illatok, amiknek ízlelése visszarepítik …

182013. 04.
 

|2013.04.18.|

Egy újabb briós formázás, ezúttal Japán fonással, amit ugyancsak …

172013. 04.
 

|2013.04.17.|

Itt a medvehagyma szezon! Éppen ezért, félbehagyom a húsvéti élmény- vagyis …

102013. 04.
 

|2013.04.10.|

Nagy kedvencem a medvehagyma. De idén nem vagyok hajlandó, egy vagyont adni érte. …

092013. 04.
 

|2013.04.09.|

Sós kalács aszalt paradicsommal és olívával.Hozzávalók 24 cm-es tortaformához600 …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!