122321recept

617gasztroblogger




052013. 04.
 

|2013.04.05.|

A minap az egyik boltban járva, egy vásárló kezében két darab óriás kifli volt. …

032013. 04.
 

|2013.04.03.|

Egyelőre nagyon élvezem az új hobbim. :DHétvégén már készítettem sima tejes …

032013. 04.
 

|2013.04.03.|

Az "otthoni pékségnek" olyan sajátos varázslata van, hogy az ember teljes …

312013. 03.
 

|2013.03.31.|

Húsvét alkalmából mindig készül bejgli a kis konyhámban. Most kicsit újítottam a …

302013. 03.
 

|2013.03.30.|

 A recept Limara oldaláról való.Hozzávalók, ahogy én készítettem: 35 dkg …

302013. 03.
 

|2013.03.30.|

Nem csak mákkal és dióval, hanem marcipánnal is érdemes kipróbálni ezt a …

282013. 03.
 

|2013.03.28.|

Ez egy nagyon egyszerű, könnyen elkészíthető, kelt tésztából készült édesség …

282013. 03.
 

|2013.03.28.|

Puha texasi zsemlékA pék csak nem nyugszik, pedig tud már pár jó péksüteményt. …

272013. 03.
 

|2013.03.27.|

Sima hétköznapokon is nagyon szeretem a kalácsot, egy bögre meleg kakaóval …

272013. 03.
 

|2013.03.27.|

Nagy izgalmakkal vetettem bele magam a kalácskészítésbe. Már napok óta készültem, …

252013. 03.
 

|2013.03.25.|

Frissítettem ezt a bejegyzést, mert a sütési folyamaton változtattam. Az alapanyagok …

242013. 03.
 

|2013.03.24.|

Mostanában egyre rosszabb és rosszabb minőségű kenyereket sikerült vennem, pedig a …

242013. 03.
 

|2013.03.24.|

Elmehetnék levelibékának, olyan nagy biztonsággal választom ki azt a napot, …

212013. 03.
 

|2013.03.21.|

Hát íme, az egyik legjobb felhasználási módja, a rózsa pralinénak. Persze azon …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

172013. 03.
 

|2013.03.17.|

Ez a pogácsa nemcsak gazdag, de gazdaságosan is készült.Jól látszik a képeken, …

172013. 03.
 

|2013.03.17.|

Közeleg a húsvét, lassan itt van a kalácsok szezonja, ezért most egy …

172013. 03.

|2013.03.17.|

Közeleg a húsvét, lassan itt van a kalácsok szezonja, ezért most egy kalácsrecept …

152013. 03.
 

|2013.03.15.|

Kovászhoz:1 dl langyos tej1 csapott kk cukor1 kocka friss élesztő (50 gr)És még:1 kg …

152013. 03.
 

|2013.03.15.|

A jó múltkor, amikor mindenhol máshol (értsd 50-60 km-rel arrébb) normális tél …

052013. 03.
 

|2013.03.05.|

Az utóbbi időben ritkán sütök ilyesmit, de ez a recept nagyon jól hangzott már …

252013. 02.
 

|2013.02.25.|

 Egyszerű és gyors étel Előnye, hogy lehet köret húsok mellé (nálam most …

252013. 02.
 

|2013.02.25.|

Már jó régen kiszemeltem magamnak ezt a formázási módszert, de valahogy ezidáig …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!