192457recept

617gasztroblogger




142017. 02.

|2017.02.14.|

A dagasztás nélküli pékárú örök kedvenc. Nincs vele gond, erőfeszítés, 100 % …

132015. 11.

|2015.11.13.|

A legjobb kenyereket kézzel készítik :) Ez evidens, ugye? Ez is egy nagyon jó kenyér …

092014. 12.

|2014.12.09.|

Van két "B" betűs témánk. Az egyik érdekes, a másik egy létállapot. Kezdjük a …

132013. 12.
 

|2013.12.13.|

A tejet meglangyosítjuk, beletesszük az elmorzsolt élesztőt és a porcukor felét.

012013. 12.
 

|2013.12.01.|

Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.

112013. 11.
 

|2013.11.11.|

Három évvel ezelőtt született meg a blogon az első bejegyzés. November 9. Izgatott …

282013. 03.
 

|2013.03.28.|

Puha texasi zsemlékA pék csak nem nyugszik, pedig tud már pár jó péksüteményt. …

012013. 03.
 

|2013.03.01.|

.... "bari bég a zöld gyepen." Zengő ABC .... A "P" betűk vonzása nem enged. Perec …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!