123557recept

617gasztroblogger




122018. 10.

|2018.10.12.|

Kevés megmaradt sajt megmentése volt a célom mikor elkészítettem

112018. 10.

|2018.10.11.|

Hozzávalók:50 dkg liszt2 evőkanál vaj2 tojássárgájaegy csipetnyi só3 dl tej1 …

112018. 10.

|2018.10.11.|

A birsalmáink szépen megértek, és sajnos egy részük le is potyogott a fáról. A …

092018. 10.

|2018.10.09.|

Ennek a süteménynek az elkészítésével is úgy voltam hogy bár van pár ilyen …

082018. 10.

|2018.10.08.|

Nagyon szeretem a kelt tésztát, igaz ritkán sütök, mert az igazság az, hogy nem …

052018. 10.

|2018.10.05.|

Fánk átható olajszag nélkül? Bizony, létezik! Tökéletesen puha, szilvalekváros …

302018. 09.

|2018.09.30.|

Visszavonhatatlanul és kérlelhetetlenül itt az ősz! Meghozta az illatos, fanyar …

252018. 09.

|2018.09.25.|

Nem mostanában sütöttem sós süteményt – itt volt hát az ideje. …

202018. 09.

|2018.09.20.|

Nagyon szeretem a kelt tésztával készült süteményeket, kalácsokat, és egyik …

202018. 09.

|2018.09.20.|

Hozzávalók:/7 db-hoz/  tészta:25 dkg finomliszt, 1,5 dl tej, 1 tk.cukor, 3,5 dkg …

122018. 09.

|2018.09.12.|

Régebben kipróbált recept alapján ami cukros-fahéjas rúd -címen van a blogomban! …

102018. 09.

|2018.09.10.|

Múlt héten megkezdtünk az első iskolaévet. Mivel a reggeli elég nehézkes a …

102018. 09.

|2018.09.10.|

Elég ritkán készítek hamburgert vagy ahhoz hasonló szendvicset, pedig nagyon …

252018. 08.

|2018.08.25.|

Olyan régen sütöttem túrós batyut, nem is értem miért, pedig mindannyian nagyon …

242018. 08.

|2018.08.24.|

Halkan kopogtat az ősz és vele együtt az iskolakezdés. Ma egy olyan ötletet hoztam, …

202018. 08.

|2018.08.20.|

Diós  csavart mintájára most fahéjjal készítettem el !Hozzávalók és …

162018. 08.

|2018.08.16.|

Tökszezon van és mindenféle forrásból érkeznek hozzánk a finom, zsenge tökök, …

142018. 08.

|2018.08.14.|

Lassan két és fél évtizede, hogy először találkoztam ezzel a süteménnyel, az …

052018. 08.

|2018.08.05.|

Szeretem a kelt tésztákat lehet különböző ízekkel készíteni  és a …

312018. 07.

|2018.07.31.|

Nagyon szeretem a kardamomot. Többször nekifutottam már ennek a tradicionális svéd …

222018. 07.

|2018.07.22.|

Hozzávalók : - 680 g liszt- 68 g porcukor- 68 g vaj- 68 g tojássárga- 40 g …

222018. 07.

|2018.07.22.|

Hozzávalók:  25 dkg liszt, 1,5-2 dkg friss élesztő, 2,5 dkg olvasztott margarin, …

202018. 07.

|2018.07.20.|

Amíg még ilyen kellemes nyarunk van (persze, leszámítva a sok esőt), és belehet …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Hozzávalók 32 darabhozA tésztához70 dkg liszt3 dkg élesztő1 dl tejfél dl olaj33-35 …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!