99375recept

616gasztroblogger




202017. 08.

|2017.08.20.|

  Gloria in excelsis Deo!Csendes, kévébe kötött reggel,zsömle-zizegésű világ …

172017. 08.

|2017.08.17.|

Napokban fedeztem fel a fotóját egy reklám újságban, majd következett recept …

132017. 08.

|2017.08.13.|

A receptet Limaránál találtam. Én kicsit módosítottam a mennyiségeken, …

122017. 08.

|2017.08.12.|

Aszalványos, magos, csokoládés bagett kemencében sütve. Kívül ropogós, belül …

122017. 08.

|2017.08.12.|

Abszolút maradékhasznosítás: volt a hűtőben két tojásfehérje, és …

092017. 08.

|2017.08.09.|

Az elmúlt hetek egyik napján mikor esős időnk volt akkor  készült  egy …

262017. 07.

|2017.07.26.|

Bármennyire is melegszik az idő ha fahéjas kelt tésztára vágyom akkor  el is …

252017. 07.

|2017.07.25.|

Még mindig áfonya! Van már több túróval kombinált áfonyás receptem, de kelt …

182017. 07.

|2017.07.18.|

Sajnos a kertészkedés nem az erősségem. De idén mégis van egy kis sikerélményem. …

142017. 07.

|2017.07.14.|

Késő este begyúrjuk, egész éjjel pihentetjük, korán reggel pedig frissen sütjük …

112017. 07.

|2017.07.11.|

Hozzávalók : a tésztához- 325 g liszt- 1 tasak instant élesztő- 8 dkg …

062017. 07.

|2017.07.06.|

Nagyon jól variálható tészta, ami másnap is finom, puha marad.Nem csak sós, édes …

022017. 07.

|2017.07.02.|

 " Svéd  kardamomos tekercs ( kardemummabullar )" ez a pontos elnevezése, de …

302017. 06.

|2017.06.30.|

Kövi Pál Erdélyi lakoma című zseniális szakácskönyvéből már sokszor …

302017. 06.

|2017.06.30.|

Évekkel ezelőtt már sütöttem pudingos csigát – akkor cseresznyével és meggyel, …

172017. 06.

|2017.06.17.|

DIÓS KIFLIK CUKROS KABÁTBANImádjuk a diós süteményeket, kelt tésztákat. Ez …

172017. 06.

|2017.06.17.|

Hozzávalók:a tésztához25dkg   tönköly liszt világos2dkg     …

152017. 06.

|2017.06.15.|

Hozzávalók:30dkg   tönkölybúza liszt világos2dkg     …

132017. 06.

|2017.06.13.|

Kedvenc pizzatészta receptem nem mástól van mint Mautner Zsófitól... sajnos nem …

132017. 06.

|2017.06.13.|

TÚRÓS CSAVART RUDAKFinom és puha még másnap is.. Szerintem nagyon sokkal nem is kell …

132017. 06.

|2017.06.13.|

AranyTepsi  blogján tetszett meg. A kiflik formázásáról is van fent nála …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!