133800recept

617gasztroblogger




182019. 02.

|2019.02.18.|

kolbászos csigák, tangzhong technikávalTudjátok, imádom ezt a technikát

182019. 02.

|2019.02.18.|

A minap (igazából szilveszter után) a férjemnek hamburger ehetnéke támadt, s mivel …

182019. 02.

|2019.02.18.|

Napok óta készültem pogácsát sütni, és mivel volt egy nagyobb marék savanyú …

172019. 02.

|2019.02.17.|

Ma végre kipróbáltam Limara csodás hajtovány receptjét, ami már régi tervem volt. …

112019. 02.

|2019.02.11.|

Csökkentett mennyiségből készítettem azt írom le:)Hozzávalók: 30 dkg liszt, 1,5 …

072019. 02.

|2019.02.07.|

Az utóbbi időben egyre ritkábban vásárolunk kenyeret és pékárút a boltból. Nem …

062019. 02.

|2019.02.06.|

A napokban a gluténmentes recepteket tartalmazó receptkönyvet lapozgattam amikor …

012019. 02.

|2019.02.01.|

Nagyon fűszeres, nagyon puha és a kedvenc kávéd/teád új legjobb barátja lesz ez a …

312019. 01.

|2019.01.31.|

Ezt a holland eredetű fánkot hagyományosan december 26. és január 6. között …

282019. 01.

|2019.01.28.|

Hozzávalók :- 380 g liszt- 1 csomag ( 7 g ) instant élesztő- 80-100 g cukor, ízlés …

252019. 01.

|2019.01.25.|

Nagyon szeretem a fánkot, és ha nem lenne olyan erős olaj szag az egész lakásban …

252019. 01.

|2019.01.25.|

A  műsorban látott vagy az írott formában talált  és  számomra …

242019. 01.

|2019.01.24.|

Nem is tudom, hogy jutott eszembe. A fátyolkalács édes és fahéjas. Még nem …

232019. 01.

|2019.01.23.|

A sós rúd egészségesebb változata, ami annyira jól sikerült, hogy egymás után …

202019. 01.

|2019.01.20.|

Burgonyafánk után kutattam a neten, és szembe jött velem az alábbi recept. …

182019. 01.

|2019.01.18.|

Mivel nagyon szeretem az arab konyhát (az édességeket is beleértve), ha a jutyúbon …

172019. 01.

|2019.01.17.|

A beignet (ejtsd: benje/bennye), avagy a fánkkészítés hagyománya az ókori Róma …

172019. 01.

|2019.01.17.|

A beignet (ejtsd: benje/bennye), avagy a fánkkészítés hagyománya az ókori Róma …

162019. 01.

|2019.01.16.|

Régi receptes újság forgatása közben találtam rá  és gondoltam …

122019. 01.

|2019.01.12.|

Hozzávalók a tésztához:3 dl tej3 dkg élesztő60 dkg liszt10 dkg olvasztott vaj10 dkg …

092019. 01.

|2019.01.09.|

Több receptjét is elkészítettem már eddig is Limarának mind nagyon finom volt bár …

302018. 12.

|2018.12.30.|

A zserbó nálam sokáig olyan volt, mint a bejgli: 1. nem kedvenc, 2. csak egyszer ettem …

272018. 12.

|2018.12.27.|

Az idén kevés idő jut arra, hogy szilveszterre olyan ételekkel készüljek, amiket …

212018. 12.

|2018.12.21.|

Hozzávalók : mérettől függően 2-4 rúdhoza tésztához- 56-58 dkg liszt- 25 …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!