198734recept

617gasztroblogger


172020. 10.

|2020.10.17.|

Finom, fahéjillatú foszlós kalács. Milyen jól is tud esni, ha megérkezik  a …

052020. 10.

|2020.10.05.|

 Tang zhong150 g víz, 30 g kenyérlisztA lisztet és vizet (mindig 1:5 arányban) …

222020. 09.

|2020.09.22.|

 A kalács receptje már fenn van a blogon, csak ott fahéjas töltelékkel …

032020. 08.

|2020.08.03.|

Tegnap este közölték a ponthatárokat. (Azaz jó néhány napja, csak akkor írtam …

122020. 05.

|2020.05.12.|

Aki kitapasztalta a kelt tészta elkészítésének titkát, rendkívül változatos …

062020. 05.

|2020.05.06.|

MAGYAR KALÁCS – A kalács a kenyér hétszáz esztendeje becsben tartott testvére …

222020. 04.

|2020.04.22.|

Továbbra sem enyhül a kelt tészták iránti rajongásom, ha tehetném minden nap …

182020. 04.

|2020.04.18.|

A tesóm végre hazalátogatott a két hetes önkéntes karantén után,így valami …

182020. 04.

|2020.04.18.|

»HOZZÁVALÓK«- 50 dkg liszt, - 25 g friss élesztő- 1 kk só- 10 dkg cukor1 dl …

162020. 04.

|2020.04.16.|

A megszokott rudak helyett, ilyen cuki mini bejgliket készítettem az idén Húsvétra. …

152020. 04.

|2020.04.15.|

Der Teig:30 g Germ65 g Zucker250 ml lauwarme Milch500 g griffiges …

152020. 04.

|2020.04.15.|

HOZZÁVALÓK:A tésztához:3 dkg élesztö, 6,5 dkg cukor, 2,5 dl langyos tej, 50 dkg …

142020. 04.

|2020.04.14.|

Nagyon puha,vajas kalácsbucik vagy bukták. Jó sok csokival, naranccsal és kardamommal …

122020. 04.

|2020.04.12.|

Az autentikus ünnepi ételeinket sem kell mellőzniaz asztalról, ha jól vannak …

112020. 04.

|2020.04.11.|

»HOZZÁVALÓK«Tészta :- 40 dkg GM kelt tészta lisztkeverék ( pl Barbara )- 2 dkg …

112020. 04.

|2020.04.11.|

 A húsvéti sonkához készült ez a kalács. Elfelejtettem bevagdosni, de nem baj. …

102020. 04.

|2020.04.10.|

A húsvét közeledtével minden évben szívesen szörfözgetek a neten újabb és …

082020. 04.

|2020.04.08.|

»HOZZÁVALÓK«Kalács :- 45 dkg liszt- 25 g friss élesztő- 2 tk só- 1 kk cukor- 50 …

082020. 04.

|2020.04.08.|

Ha azon gondolkodtál, hogy mire használd a kincs számba menő élesztőd utolsó …

072020. 04.

|2020.04.07.|

»HOZZÁVALÓK«- 60 dkg liszt- 25 g friss élesztő- 10 dkg porcukor- 1 tasak vaníliás …

072020. 04.

|2020.04.07.|

Az idei húsvét mindenben más lesz mint az eddig évek során megszoktuk, …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!