127049recept

617gasztroblogger




292018. 06.

|2018.06.29.|

A karfiolt nagyon szeretem. Már írtam egyszer arról, hogy nem is értem, miért nem …

282018. 06.

|2018.06.28.|

Kertünk virágai júniusbanIsmét fotózni támadt kedvem a kertben, sikerült jó …

172018. 06.

|2018.06.17.|

Ez egy nem-recept. Csak ez is olyan, hogy muszáj megemlítenem. Annyira finom, hogy …

142018. 06.

|2018.06.14.|

Nemrég megnéztem egy japán filmet, a Remény receptjét. A könyvet Durian Sukegawa …

122018. 06.

|2018.06.12.|

A minap belefutottam a fészen egy cikkbe. Érdemes elolvasni, ha valakit érdekel a …

112018. 06.

|2018.06.11.|

Alaptételem, hogy ételt nem dobunk ki. Ez tehát egy újabb maradékmentesítős recept …

102018. 06.

|2018.06.10.|

Remek fickó volt. Sokszor nyers és bárdolatlan, de mindig őszinte. És …

092018. 06.

|2018.06.09.|

Mindenki másképpen szereti a tojást. Én például a krémes, remegős rántottát …

042018. 06.

|2018.06.04.|

Ezer éves klasszikus, de van benne egy új hozzávaló, és emiatt kissé más az …

072018. 04.

|2018.04.07.|

Ma mosogatás közben... a mosogatáson jártak a gondolataim. Agatha Christie …

212017. 06.

|2017.06.21.|

Nyáron nagyon szeretem a sült, töltött zöldségeket. Könnyűek, ízletesek, és …

152017. 06.

|2017.06.15.|

Itt a nyár, ez kétségtelen. Tegnap nagyüzemben ment a sütöm egész délelőtt, s …

152017. 06.

|2017.06.15.|

Mit érdemes tudni az egyes alapanyagokról? Milyen jótékony hatással vannak az …

152017. 06.

|2017.06.15.|

Ha asszonytól kérdezik, hogy mi az élet értelme ő szerinte, hát valamit …

122017. 06.

|2017.06.12.|

Ha asszonytól kérdezik, hogy mi az élet értelme ő szerinte, hát valamit …

052017. 06.

|2017.06.05.|

Itt a nyár, ez kétségtelen. Tegnap nagyüzemben ment a sütöm egész délelőtt, s …

032017. 06.

|2017.06.03.|

Nem szóltam még a szerelemről. Szinte a végére tartogattam. A szerelmet a …

252016. 06.

|2016.06.25.|

A boldogság nem krumpli, amit csak úgy elvetnek a földbe, és megtrágyáznak, hogy …

122016. 06.

|2016.06.12.|

The world begins at a kitchen table. No matter what,we must eat to live.The gifts of …

012016. 06.

|2016.06.01.|

Majdnem elkéstem a havi háttérkép rovattal, de még időben szóltak, hogy ki ne …

032015. 06.

|2015.06.03.|

Terebélyes fahajszál-gyökérből fejlődik,kilenc-emeletes toronykupac földből …

022015. 06.

|2015.06.02.|

Devo farmi le ossa, ahogy az olaszok mondják.„Magamnak kell megteremtenem a …

252014. 06.

|2014.06.25.|

A lelkesedés ihlettel teli izgalom, motiváció, és egy csipetnyi kreativitás.(Bo …

162014. 06.

|2014.06.16.|

Az a balga hit, hogy az állatokkal szemben való viselkedésünknek nincs erkölcsi …

1
next page

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!