183750recept

617gasztroblogger




022019. 08.

|2019.08.02.|

Augusztus vége szeptember eleje a húsos som érése, így hamarosan lehet új …

232017. 07.

|2017.07.23.|

A savanyított húsos somot tavaly nyáron készítettem, abból került ebbe a lila …

222017. 07.

|2017.07.22.|

Érik az idei som, így itt az ideje a tavalyi maradékok elfogyasztásnak. A …

092015. 08.

|2015.08.09.|

Szépen érik már felénk a húsos som, sajnos a legfinomabb lekvár a teljesen puhára …

092015. 08.

|2015.08.09.|

Szépen érik már felénk a húsos som, sajnos a legfinomabb lekvár a teljesen puhára …

252014. 08.

|2014.08.25.|

A minap egy barátomat faggattam a húsos som és más vadgyümölcsök …

212014. 08.

|2014.08.21.|

Korábban már írtunk a húsos somról, amely idén most látogat el másodszor a …

092014. 08.

|2014.08.09.|

A húsos somról már sokat hallottam, és nyersen már természetesen gyerekkorom óta …

032014. 08.

|2014.08.03.|

A húsos som (Cornus mas), a somfélék (Cornaceae) családjába tartozó, egész …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!