114300recept

617gasztroblogger




172018. 05.

|2018.05.17.|

A minap egy kedves osztrák ismerősöm lepett meg friss sprágával, ami mellé még …

052018. 05.

|2018.05.05.|

Mindketten imádjuk a délszláv konyhát, mindig  jöhet egy jó pljeskavica vagy …

292018. 04.

|2018.04.29.|

Életem első próbálkozása az egy darabban és nem szeletelve sütött hús. Vállon …

212018. 04.

|2018.04.21.|

Reggel, ahogy a hűtő tartalmát nézegettem és megláttam a kacsacombokat...miért ne …

182018. 04.

|2018.04.18.|

Tavasszal szomjazzuk a vitamint. A legjobb "C" vitamin forrás szerintem a savanyú …

272018. 03.

|2018.03.27.|

Szóval, ez a sokat sejtető cím, lényegében arra utal, hogy meg-megkívánom a …

252018. 03.

|2018.03.25.|

A húsvétvasárnapi ebéd "szenzációja", a bárány lehet(ne), sütése …

222018. 03.

|2018.03.22.|

A mai étkem ihlete a televízióból jött.Igaz már régebben láttam ezt, illetve …

202018. 03.

|2018.03.20.|

A hortobágyi palacsinta testvére, érdemes mellé mártást is készíteni. …

132018. 03.

|2018.03.13.|

Tisztít, darabol, fűszerez, megsüt, kész.Valóban ennyi.Nem nagy dolog , de Őrülten …

132018. 03.

|2018.03.13.|

"Rend a lelke, mind esznek!"Ki mit talál, az magát feltalál! Ja!Ki korán kel, bimbót …

132018. 03.

|2018.03.13.|

"Rend a lelke, mind esznek!"Ki mit talál, az magát feltalál! Ja!Ki korán kel, bimbót …

112018. 03.

|2018.03.11.|

sertésszűz édes mustármártással, francia rakott burgonyávalNévnapi ebéd volt ma …

082018. 03.

|2018.03.08.|

Ma reggel, az egyik fészes csoportban, szívemnek tetsző bejegyzést, illetve …

042018. 03.

|2018.03.04.|

Kedvenc szakácskönyv-sorozatom a Lajos Mari - Hemző Károly szerzőpáros által …

012018. 03.

|2018.03.01.|

paradicsomos marharagu brokkolis burgonyagombóccalTermészetesen cserépedényben …

202018. 02.

|2018.02.20.|

Hébe-hóba (na, nem ilyen hóba, mint ami most odakint van...) amikor már kész lenne a …

152018. 02.

|2018.02.15.|

Egy klasszikusnak mondható vasárnapi ebéd. Sok munka nincs vele és mégis egy finom …

092018. 02.

|2018.02.09.|

A töltött dagadó igazi ünnepi, vendégváró fogás, mivel kevés nem készíthető …

072018. 02.

|2018.02.07.|

Egy gyors vacsora ötlet a Thai konyha világából. Expressz gyorsan tálalható, hiszen …

052018. 02.

|2018.02.05.|

A bárányt imádom, csak sajnos ritkán kerül az asztalra. Most nagyon klassz …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!