Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
Régi receptek nyomában
A december 24-ével záródó adventi böjti időszak utáni lazítás jellegzetes étele a töltött…
Régi receptek nyomában
A napokban olvashattuk a hírt: az ír élelmiszerbiztonsági hatóság ló- és sertéshússal…
Régi receptek nyomában
„A haza élt a költők és írók szavaiban, élt a tudósok műveiben, élt a névtelen magyarok…
Régi receptek nyomában
Miért is fontos tudni a különféle őshonos baromfifajtákról? Miért nem jó az, ha…
Régi receptek nyomában
Legnépszerűbb szárnyasunk a csirke. Ha ebből készített magyaros fogást kell mondanunk,…
Régi receptek nyomában
Amilyen sokoldalú volt a 150 éve született Gárdonyi Géza, mi annyira egyoldalúan ismerjük…
Étterem helyett...
Sütöttem már csülköt máskor is, de füstöltet még nem. Nem tudom, miért, de most egy olyan…
Étterem helyett...
Szerencsés estben van friss kolbász a hentesnél vagy van a fagyasztóban, de akkor előre…
Étterem helyett...
A különféle receptes könyvek általában egy kötetben szokták összegyűjteni a ragukat és…
Étterem helyett...
Azért készítettem rövid időn belül ismét ezt a ragut, mert mindenkinek ízlett. Az ecetes…
Mutter konyhája
ami a bárányt illeti... a gonviselésért való hálaadás után még abban is igazodtunk az…