192443recept

617gasztroblogger


302020. 06.

|2020.06.30.|

A krumplikása a legegyszerűbb, és a legkönnyebben elkészíthető köret melyet …

292020. 05.

|2020.05.29.|

Talán az egyik legegyszerűbb leves, melyhez a krumplin, hagymán, némi fűszeren, és …

242020. 04.

|2020.04.24.|

Mondhatnám hogy már többször készítettem csilis babot, de bevallom hogy eddig csak …

142020. 04.

|2020.04.14.|

A húsvéti főtt sonka, töltött tojás, és saláták után bizony nem is vágytunk …

222020. 03.

|2020.03.22.|

A napokban egy kedves ismerősöm Ági, rablóhúst készített ebédre, és még egy …

112020. 03.

|2020.03.11.|

Szeretjük a leveseket, mégis az utóbbi időben csak igen ritkán, akkor is inkább a …

272020. 02.

|2020.02.27.|

A kacsamájról elsőre egy szép, nagy darab hízott kacsamáj jelenik meg előttem, de …

242020. 01.

|2020.01.24.|

A téli időszakban többször készítek ebédre egy-egy zsírosabb, laktatóbb ételt, …

102020. 01.

|2020.01.10.|

Lencselevest év közben is többször főzök, de szilveszter, és újév napján …

082019. 11.

|2019.11.08.|

Vannak akik szeretik a belsőségekből készült ételeket, és vannak olyanok is akiket …

012019. 11.

|2019.11.01.|

Mondhatnám hogy a rántott hús nálunk megunhatatlan, de az évek folyamán ez teljesen …

252019. 10.

|2019.10.25.|

Nagyon ritkán jutok csak hozzá borjúhúshoz, így amikor megláttam a hentesnél a …

182019. 10.

|2019.10.18.|

Vörös húsokat ritkán készítek, lehet ennek az is az oka, hogy régebben bizony …

042019. 10.

|2019.10.04.|

A napokban a televíziót néztem, amikor is egy olyan csatornára kapcsoltam, ahol …

262019. 09.

|2019.09.26.|

A tarjaszelet már magában is egy szaftosabb, zsírosabb hús, de ezt még fokozhatjuk …

202019. 09.

|2019.09.20.|

Szeretjük a szaftosabb húsokat, így sertéstarját is sokszor vásárolok..... mivel a …

022019. 08.

|2019.08.02.|

A napokban sikerült szép kacsamájat vásárolnom, sajnos igen ritkán van rá …

132019. 07.

|2019.07.13.|

A nyár közepén szinte őszies hétvégére ébredtünk, így a mai ebéd is a …

312019. 05.

|2019.05.31.|

A palacsintáról először az édes töltelékkel töltött palacsinta jut az eszünkbe, …

212019. 05.

|2019.05.21.|

A jó idő beköszöntével egyre több a tennivaló a veteményes kertben, így …

222019. 03.

|2019.03.22.|

A sertéshúsból készült pörköltek, tokányok a kedvenceink közé tartoznak, így …

152019. 03.

|2019.03.15.|

Elérkeztünk az idei év első hosszú hétvégéjéhez, és a napsütést ugyan …

022019. 03.

|2019.03.02.|

A napokban szembe jött velem a neten ez a recept, és mivel az ételről készült fotó …

112019. 01.

|2019.01.11.|

Ebédre egy egyszerű sült húst terveztem be, és ilyenkor általában a sertéstarját …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!