104466recept

616gasztroblogger




142017. 11.

|2017.11.14.|

A Prezi sokszor előkerül sikersztoriként: magyar alapítók nemzetközileg elismerést …

102017. 11.

|2017.11.10.|

Ha lenne olyan díjunk, amivel azt díjaznánk, hogy ki a legbüszkébb arra, hogy …

062017. 11.

|2017.11.06.|

Mit érdemes tudni az egyes alapanyagokról? Milyen jótékony hatással vannak az …

312017. 10.

|2017.10.31.|

Ahogy tőlünk megszokhattátok nyilván nem szószoros értelemben, inkább valami …

112017. 09.

|2017.09.11.|

Kíváncsisággal tele és üres gyomorral indulok az egyik legújabb Fenntartható …

052017. 09.

|2017.09.05.|

Mit érdemes tudni az egyes alapanyagokról? Milyen jótékony hatással vannak az …

042017. 08.

|2017.08.04.|

Mit érdemes tudni az egyes alapanyagokról? Milyen jótékony hatással vannak …

252017. 07.

|2017.07.25.|

A legtöbb igényes vendéglátós epekedik a hazai kistermelők portékái iránt, és …

042017. 04.

|2017.04.04.|

Íme néhány érdekesség az áprilisban szezonális egyes élelmiszercsoportokról. …

232017. 02.

|2017.02.23.|

Azzal, hogy 300 forinttal többet költesz a hazai eperre, vagy télen céklát veszel …

202016. 10.

|2016.10.20.|

Kezdjük egy kérdéssel. A gyerekek, szülők sokat panaszkodnak a menzára. Nem finom, …

062016. 10.

|2016.10.06.|

Idén tavasszal felhívott minket egy sárc azzal az ötlettel, hogy ő és az …

042016. 03.

|2016.03.04.|

A február elején indított Télen termett táplálék nevű kampányunk során …

022016. 02.

|2016.02.02.|

A tél több szempontból is hajaz a legborzasztóbb évszak címre: hideg van (bár …

052015. 11.

|2015.11.05.|

Egy csomó külföldi zöld vagy/és étkezéssel kapcsolatos szervezet hírlevelére …

162015. 10.

|2015.10.16.|

Vendégbloggerünk: Vigh Bori, Backepacker.hu   Két évvel ezelőtt találtam egy …

022015. 10.

|2015.10.02.|

A Brian élete című filmből tudjuk, hogy boldogok a sajtkészítők (és a heringek). …

252015. 09.

|2015.09.25.|

Az első rendelés óta nem nézegettem a weboldalukat, és erre emailben emlékeztettek …

182015. 09.

|2015.09.18.|

Olyanról már hallottunk, hogy az étterem konyhafőnöke jóban van azzal, aki az …

202015. 07.

|2015.07.20.|

Budapesti lakosként néha arra gondolhatunk, hogy itt mindenünk megvan: kultúra, …

132015. 07.

|2015.07.13.|

Volt régebben a Falk Miksa utcában egy kedves kis kávézó. Nem zavart sok port, …

162015. 06.

|2015.06.16.|

Vendégbloggerünk: Ambrus Krisztina, jelenleg gyesen lévő családanya   Mindig …

122015. 03.

|2015.03.12.|

A HelloAnyu! egy ökokávézóval felszerelt gyerekbarát közösségi tér, ahol a …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!