115662recept

617gasztroblogger




012017. 11.

|2017.11.01.|

A kenyér, ha házi, akkor olyan íze van, mint amit az ember elképzel, hogy anno ilyet …

202017. 09.

|2017.09.20.|

Recept itt!Ebből az adagból kettő cipó lett.

202017. 09.

|2017.09.20.|

510 ml víz (ez lehet kicsivel kevesebb vagy több, függ a liszt milyenségétől!)7 …

022017. 05.

|2017.05.02.|

Ma egy előtésztás kenyeret sütöttem ami gyönyörűen néz ki, csupa cserepes, még …

072017. 03.

|2017.03.07.|

Jakabovits LázlóKenyérDe jó lenne friss kenyérnek lenni, illatommal a világot …

052017. 02.

|2017.02.05.|

Dóczi Laci receptje szerint sütöttem kenyeret és nagyon finom lett. Itt …

252017. 01.

|2017.01.25.|

Előtészta  készítése, sütés előtt 1-2 nappal250 ml víz250 gr Bl 55 …

242017. 01.

|2017.01.24.|

Jénaiban, tepsiben, tálban, bögrében, teflonban, cserépedényben, őzgerincformában …

202017. 01.

|2017.01.20.|

Ez a szépség tepsre borítva , villanysütőben sült.. A sütőbe teszek be egy …

212016. 12.

|2016.12.21.|

                        …

262016. 11.

|2016.11.26.|

Készült:80 dkg fehér búza liszt20 dkg teljes kiőrlésű búza liszt.

252016. 11.

|2016.11.25.|

Hozzávalók:600 ml víz (ez lehet kicsivel kevesebb vagy több, függ a liszt …

222016. 10.

|2016.10.22.|

Szánter házi kenyér.

112016. 10.

|2016.10.11.|

Szánter házi kenyér.

172015. 03.

|2015.03.17.|

A hajdinás tönkölykenyér elsősorban a teljes kiőrlésű gabonák adta íz miatt …

1
next page

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!