Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
 Már kelt a tönkölybúzalisztből készült kenyér mikor Gáborom hazaért. Olyan éhes volt,…
Mondhatnám, hogy a válság miatt, de nem lenne igaz. Nem azért választottunk normál áru…
Vasárnap elfogyott a kenyerünk. Semmi kedvem sem volt boltba menni, gondoltam sütök…
Az otthon sütött kenyér szeretetet varázsol körénk, a saját kenyerünket enni semmivel…
A hajdinás tönkölykenyér elsősorban a teljes kiőrlésű gabonák adta íz miatt érdemes…
  Sok kenyeret készítettem már, de egyik kedvencünk a magvas kenyér. A házi kenyérnek…
A kenyér, ha házi, akkor olyan íze van, mint amit az ember elképzel, hogy anno ilyet…
Miért vegyük meg üzletben, ha mi is elkészíthetjük és így pontosan tudjuk hogyan készült,…
Hozzávalók:600 ml víz (ez lehet kicsivel kevesebb vagy több, függ a liszt milyenségétől…