108857recept

616gasztroblogger




202017. 10.

|2017.10.20.|

Az Indexen október 13-án megjelent "Ne vásárolj hazait!" c. cikk mély megdöbbenést …

042017. 08.

|2017.08.04.|

Mit érdemes tudni az egyes alapanyagokról? Milyen jótékony hatással vannak …

152017. 06.

|2017.06.15.|

Mit érdemes tudni az egyes alapanyagokról? Milyen jótékony hatással vannak az …

222016. 04.

|2016.04.22.|

Lámpaoltás előtt érkeztünk Budapest sok értelemben egyedi, legújabb slow food …

212016. 02.

|2016.02.21.|

Vasárnap este 10.25-re jöttek értem a fiúk, hogy az éj leple alatt megmutassanak …

102014. 06.

|2014.06.10.|

Miközben a világ még gondolkodik, hogy mi(lyen) legyen az új fizetési mód, addig a …

262013. 12.
 

|2013.12.26.|

Eltelt egy újabb év, ideje ezúttal is visszanéznünk és értékelni az évet. Sajnos …

162013. 08.
 

|2013.08.16.|

Már a dinnye sem a régi. Vagy én vagyok balszerencsés, vagy eltűntek itthonról a …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!