115655recept

617gasztroblogger




272018. 02.

|2018.02.27.|

Zárjuk a naptári telet egy igazán könnyű, télies fogással. Süssünk halat, …

252018. 02.

|2018.02.25.|

Most végre felkerül az egyik kedvenc kencém, a feketeolíva tapenade receptje …

222018. 02.

|2018.02.22.|

Hozzávalók 4 személyre: 8 db. hekktörzs, 50 dkg sárgarépa, 1 póréhagyma, 25 dkg …

112018. 02.

|2018.02.11.|

Régen volt már halas recept a blogon, itt az ideje. Annál is inkább, mert böjtös …

282018. 01.

|2018.01.28.|

Szeretjük a halat de  sajnos nem gyakran kerül az asztalunkra, ennek mondanom sem …

262018. 01.

|2018.01.26.|

Sajnos még mindig azt kell mondjam, hogy kevés halat eszünk, de szerencsére az …

262018. 01.

|2018.01.26.|

Egyre többet hallani és olvasni arról, hogy arra hívják fel a figyelmünket, hogy …

152018. 01.

|2018.01.15.|

Ez a saláta még a karácsonyi menü része volt és annyira jól sikerült (és én …

122018. 01.

|2018.01.12.|

A legfinomabb halétel, amit mostanában ettem. A karakteres ízű diós pisztráng …

272017. 12.

|2017.12.27.|

Még mindig lazítok és még mindig (viszonylag) könnyű kajákban gondolkodom.Pl.

212017. 12.

|2017.12.21.|

Ha valaki még mindig kétségbeesetten keresgélne karácsonyi receptek után, annak …

212017. 12.

|2017.12.21.|

Régóta nem panírozok hagyományosan (liszt, tojás, zsemlemorzsa), mivel sem a liszt, …

132017. 12.

|2017.12.13.|

Összeválogattam nektek az elmúlt évek kedvenc halételeit, amik a konyhámban …

122017. 12.

|2017.12.12.|

»HOZZÁVALÓK«1 kg savanyú káposzta- 60 dkg harcsafilé- 1 vöröshagyma- 1 dl …

112017. 12.

|2017.12.11.|

A füstölt makréláról nem akarok túlzottan áradozni, ha találkoztok vele …

112017. 12.

|2017.12.11.|

A füstölt makréláról nem akarok túlzottan áradozni, ha találkoztok vele …

042017. 12.

|2017.12.04.|

Valahogy egyszerűen nem tudok megbarátkozni a halas ételekkel. Néha nagy nehezen …

282017. 11.

|2017.11.28.|

Régen írtam már, persze azért sütök-főzök, csak csupa olyat ami szerepel a …

202017. 11.

|2017.11.20.|

Ha van otthon bármilyen halatok, akár konzervben, akár fagyasztva, akár egészben, …

192017. 11.

|2017.11.19.|

A rácponty jó példája a magyar és a balkáni konyha keveredésének. A …

162017. 11.

|2017.11.16.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg lazacfilé2 evőkanál kókuszzsírsó, őrölt …

032017. 11.

|2017.11.03.|

 Az egyik legkülönlegesebb halétel a maga japán "egyszerűségében"! Különleges …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!