136905recept

617gasztroblogger




122013. 02.
 

|2013.02.12.|

Budapest, Csalogány 26, 2012. május 11. / Feri   Mindig bajban vagyok, amikor valaki …

092013. 02.
 

|2013.02.09.|

... vagy ahogy Gombos Edináék A mi Kubánk, a mi konyhánk szakácskönyvében …

052013. 02.
 

|2013.02.05.|

Az előző bejegyzés -több gyorspörkölős tipp mellett- a tajlandi Pad Thai-ról …

032013. 02.
 

|2013.02.03.|

Az örök klasszikus, sokan ettek ilyet gyerekként és készítik a gyermekeiknek. Egy …

012013. 02.
 

|2013.02.01.|

A hozzávalók listája bár hosszúnak tűnhet, gyors és könnyű ebéd vagy vacsora a …

312013. 01.
 

|2013.01.31.|

Sziasztok!       Már párszor meséltem,hogy én szeretem …

272013. 01.
 

|2013.01.27.|

A Líbiából és Tunéziából származó zsidók által különösen kedvelt, …

222013. 01.
 

|2013.01.22.|

A japán ételeket szezonálisan kötelező csoportosítani, és ha tél, akkor leves. …

222013. 01.
 

|2013.01.22.|

 Sziasztok …

202013. 01.
 

|2013.01.20.|

  ·        1 kg sertéstarja …

192013. 01.
 

|2013.01.19.|

Ez a tejszínes halleves angolszász területekről származik és rengetegféle …

122013. 01.
 

|2013.01.12.|

 December 26. Nem tudom hány fok volt, de miután kiderült, hogy a tél lekéste a …

062013. 01.
 

|2013.01.06.|

A mahi mahi egy ragadozó hal  az aranymakrélák csoportjáből. Trópusi, …

052013. 01.
 

|2013.01.05.|

     Lehetne a  szentesti menü  része .... …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

Ideje felvenni a 2013-as év fonalát...Egy tavalyi recepttel. Nagyon finom ez a lazacos …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

Isteni foszlós kalács, kakaóval, lekvárral, mézzel. Másnap is puha marad,bár …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

·        1 kg csirkeszárny, …

032013. 01.
 

|2013.01.03.|

Boldog Új Évet, benne sok jó posztot kívánunk kedves olvasóinknak! Szerencsésen …

022013. 01.
 

|2013.01.02.|

Még karácsonykor készítettem...Hozzávalók: kb. 2 kg-os kacsa, alma, pityóka, …

252012. 12.
 

|2012.12.25.|

Eljött, amire mindenki hónapok óta készült. A karácsonyi vacsora nálunk egyet …

232012. 12.
 

|2012.12.23.|

Számomra a házilag füstölt hal pillanatnyilag az év étele, nagyon nagy sikert …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!