106298recept

616gasztroblogger




122017. 12.

|2017.12.12.|

»HOZZÁVALÓK«1 kg savanyú káposzta- 60 dkg harcsafilé- 1 vöröshagyma- 1 dl …

112017. 12.

|2017.12.11.|

A füstölt makréláról nem akarok túlzottan áradozni, ha találkoztok vele …

112017. 12.

|2017.12.11.|

A füstölt makréláról nem akarok túlzottan áradozni, ha találkoztok vele …

042017. 12.

|2017.12.04.|

Valahogy egyszerűen nem tudok megbarátkozni a halas ételekkel. Néha nagy nehezen …

202017. 11.

|2017.11.20.|

Ha van otthon bármilyen halatok, akár konzervben, akár fagyasztva, akár egészben, …

192017. 11.

|2017.11.19.|

A rácponty jó példája a magyar és a balkáni konyha keveredésének. A …

162017. 11.

|2017.11.16.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg lazacfilé2 evőkanál kókuszzsírsó, őrölt …

032017. 11.

|2017.11.03.|

 Az egyik legkülönlegesebb halétel a maga japán "egyszerűségében"! Különleges …

022017. 11.

|2017.11.02.|

Ez a saláta is maradékból született, akárcsak a kacsamelles, fügés quinoa …

012017. 11.

|2017.11.01.|

Amikor már unalmas a szalámi-felvágott vacsora, akkor vetem be a különböző …

312017. 10.

|2017.10.31.|

Hozzávalók 4 személyre: 12 szelet tőkehal, 1 hagyma, 3 kápia paprika, 4 dl aprított …

202017. 10.

|2017.10.20.|

Az a helyzet, hogy ma ilyent kívántam, mert véletlenül volt egy kis füstölt …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Nekem ilyen az igazi halrudacska! Na jó, kis túlzással rudacska, hol rombusz, hol …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Ez a ropogós, sajtos-morzsás fedő alatt megbújó krémes tészta éppen alkalmas …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Vendégem volt, és az Ő tiszteletére készült a hétvégén, egy több fogásos hal …

092017. 10.

|2017.10.09.|

Grillezett hekkfilé kaporszósszal, pirított krumplivalA hekket készítettem, a mottó …

062017. 10.

|2017.10.06.|

A recept Alexandre Dumas szakácskönvéből van. Egyéb receptek a …

012017. 10.

|2017.10.01.|

Legnagyobbikom hosszú kihagyás után újra horgászik. Azóta megint kerül hal az …

212017. 09.

|2017.09.21.|

1. - Ehhez hasonló dologgal már találkoztam, egy Szakácsmustra alkalmával, a …

212017. 09.

|2017.09.21.|

1. - Ehhez hasonló dologgal már találkoztam, egy Szakácsmustra alkalmával, a …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Miért jó ha halat eszünk?Röviden: Halat kell enni, mert az egészséges!Hosszabban: A …

152017. 09.

|2017.09.15.|

Az augusztusi Kifőztükbe néhány gyors salátaöntetet szedtem csokorba, melyeket a …

232017. 08.

|2017.08.23.|

Tegnap, reggel arra ébredtem, 11-kor, hogy halat akarok, hamar, egyszerűt és …

212017. 08.

|2017.08.21.|

Íme a másik görög étel, ami a halkedvelőknek kedvez igazán, de nálunk még azok …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!