196422recept

617gasztroblogger


242020. 04.

|2020.04.24.|

Mondhatnám hogy már többször készítettem csilis babot, de bevallom hogy eddig csak …

142020. 04.

|2020.04.14.|

A húsvéti főtt sonka, töltött tojás, és saláták után bizony nem is vágytunk …

222020. 03.

|2020.03.22.|

A napokban egy kedves ismerősöm Ági, rablóhúst készített ebédre, és még egy …

142020. 02.

|2020.02.14.|

A hentesnél megláttam egy szép, nagyobb darab tarját, és mivel már régen …

242020. 01.

|2020.01.24.|

A téli időszakban többször készítek ebédre egy-egy zsírosabb, laktatóbb ételt, …

152020. 01.

|2020.01.15.|

Szeretem az egyszerűen, és bő fél óra alatt elkészíthető ételeket, mert bizony …

102020. 01.

|2020.01.10.|

Lencselevest év közben is többször főzök, de szilveszter, és újév napján …

232019. 11.

|2019.11.23.|

Leveles tésztából már többször készítettem kosárkát, majd különböző …

192019. 11.

|2019.11.19.|

Sokan nem szeretik a csirkemellet, mert sütés után túlságosan száraznak találják, …

082019. 11.

|2019.11.08.|

Vannak akik szeretik a belsőségekből készült ételeket, és vannak olyanok is akiket …

252019. 10.

|2019.10.25.|

Nagyon ritkán jutok csak hozzá borjúhúshoz, így amikor megláttam a hentesnél a …

182019. 10.

|2019.10.18.|

Vörös húsokat ritkán készítek, lehet ennek az is az oka, hogy régebben bizony …

042019. 10.

|2019.10.04.|

A napokban a televíziót néztem, amikor is egy olyan csatornára kapcsoltam, ahol …

262019. 09.

|2019.09.26.|

A tarjaszelet már magában is egy szaftosabb, zsírosabb hús, de ezt még fokozhatjuk …

202019. 09.

|2019.09.20.|

Szeretjük a szaftosabb húsokat, így sertéstarját is sokszor vásárolok..... mivel a …

312019. 08.

|2019.08.31.|

A paradicsombokrok csak úgy roskadoznak a sok, érett paradicsomtól, így ugyan nem …

052019. 08.

|2019.08.05.|

A veteményes kertbe idén is szép nagyra nőttek a cukkinibokrok, melyek ellátnak bő …

022019. 08.

|2019.08.02.|

A napokban sikerült szép kacsamájat vásárolnom, sajnos igen ritkán van rá …

132019. 07.

|2019.07.13.|

A nyár közepén szinte őszies hétvégére ébredtünk, így a mai ebéd is a …

212019. 05.

|2019.05.21.|

A jó idő beköszöntével egyre több a tennivaló a veteményes kertben, így …

132019. 05.

|2019.05.13.|

Egyszerű sajtos tésztának indult, de miután benéztem a hűtőbe és megláttam az …

042019. 04.

|2019.04.04.|

Az ezerarcú medvehagyma, melyből készíthetünk levest, főzeléket, tehetünk belőle …

282019. 03.

|2019.03.28.|

A hűtőben várakozott egy kisebb, maradék kelkáposzta, mely főzeléknek kevés lett …

222019. 03.

|2019.03.22.|

A sertéshúsból készült pörköltek, tokányok a kedvenceink közé tartoznak, így …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!