118486recept

617gasztroblogger




062018. 07.

|2018.07.06.|

# 1 ek sertészsíron# átfuttattam fél fej apróra vágott vöröshagymát# 1 kis …

032018. 04.

|2018.04.03.|

Ez az az étel, amit szinte bármikor be lehet venni: ebédre vagy vacsorára, akkor is, …

282018. 03.

|2018.03.28.|

Az az igazság, hogy én ennék szívesen hétköznap is jó kis töltött és rántott …

132018. 02.

|2018.02.13.|

Mint tudja az engem régóta követő kedves Olvasó, fanatikus zöldségimádó vagyok. …

092018. 02.

|2018.02.09.|

Gyerekkoromban utáltam, hogy minden étkezéskor volt leves. Anyukám valahogy mindent …

032018. 02.

|2018.02.03.|

Zsebekndőnyi területünkön rengeteg paradicsom termett. Batudható ez annak, hogy …

032018. 02.

|2018.02.03.|

Egy zsebkendőnyi lehetőséget kaptunk arra egy barátunktól, hogy Mr. Kardossal és …

232018. 01.

|2018.01.23.|

Nem is tudom, hova lennénk télen a sütőtök és az édesburgonya nélkül. Jó, hát …

052017. 12.

|2017.12.05.|

Van az a helyzet, amikor látszólag tele van a hűtő, de nincs igazán kedved semmihez, …

022017. 12.

|2017.12.02.|

Ha valami jót akartok enni, akkor ezt kipróbáljátok. Nem mondanám, ha nem gondolnám …

022017. 11.

|2017.11.02.|

Ha egyszer valami igazán finomat akartok enni vacsorára, akkor ezt próbáljátok ki! …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Vannak, akik a sima ecetes salátát is csillogó szemmel eszik, és vagyunk mi, akik nem …

202017. 09.

|2017.09.20.|

A sajtszósz az egyik legjobb dolog világon. A melegszendvics a másik. Na és ha ez a …

122017. 08.

|2017.08.12.|

Guess, who's back - kérdezné a művelt olvasó, miközben el sem mentem, ám nagyobb …

072017. 04.

|2017.04.07.|

A tökéletes gyors vacsora: csak néhány alapanyag kell hozzá, pillanatok alatt …

072017. 04.

|2017.04.07.|

A tökéletes gyors vacsora: csak néhány alapanyag kell hozzá, pillanatok alatt …

302016. 11.

|2016.11.30.|

Adva van a világ legnépszerűbb étele, a pizza, és a tél nagy kedvence, a …

212016. 11.

|2016.11.21.|

Igen, a pizza egy olasz műfaj, de a kevésbé szerencsés népek is létrehozták a …

232016. 10.

|2016.10.23.|

Ha egyszer valami igazán finomat akartok enni vacsorára, akkor ezt próbáljátok ki! …

072016. 09.

|2016.09.07.|

Mit lehet a padlizsánból készíteni? Lehet padlizsán krémet, ötös. Lehet fasírtot …

102016. 03.

|2016.03.10.|

Neki kellett állni főzőcskézni. Elmúlt este 7 óra, apa még mindig sehol, de …

052015. 11.

|2015.11.05.|

Villámgyors, mert 20 percbe telt kb. az első “kapavágástól” a tálalásig, amit …

022015. 11.

|2015.11.02.|

Több receptet tanulmányoztam már, ami orzo tésztával készült, és most végre …

232015. 07.

|2015.07.23.|

Kánikulai ebéd/vacsora, amihez még tűzhely sem kell, nem, hogy sütő, egy pohár …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!