114133recept

617gasztroblogger




032013. 01.
 

|2013.01.03.|

Vannak olyan kaják, amikből akármennyit meg tudnék enni, na ez az egyik. Nem kell …

022013. 01.
 

|2013.01.02.|

Nos, megkezdtem a diéta első szakaszát, ami pontosan 7 napig fog tartani. Ez a 7 nap …

082012. 12.
 

|2012.12.08.|

by SüllőcskeKéső ősz, télelő a barangolós embernek  alkalom a szépséges …

082012. 11.
 

|2012.11.08.|

Hát, olyan még nem volt, hogy szűzérmés recept ne lett volna finom.. Ez is isteni, …

022012. 11.
 

|2012.11.02.|

Mióta beköszöntött ez az undok hideg idő, szinte folyamatosan kívánom a leveseket. …

022012. 11.

|2012.11.02.|

Mióta beköszöntött ez az undok hideg idő, szinte folyamatosan kívánom a leveseket. …

012012. 11.
 

|2012.11.01.|

Három birsfa is van a kertünkben, és idén rekordmennyiségű termést hoztak, annyit, …

302012. 10.
 

|2012.10.30.|

Lasagne-t ebben a formában először készítettem, s ez is úgy sikerült, hogy nem …

122012. 10.
 

|2012.10.12.|

Megint nem konkrét recept következik, semmi extra, és csak úgy nagyjából írom le, …

102012. 09.
 

|2012.09.10.|

Gyors hétfő esti vacsora. Az ötletet a napokban láttam valamelyik blogon, hogy kinél …

202012. 08.
 

|2012.08.20.|

Csirkemell, és gomba. Szinte mindig van a hűtőben egy adag, mert csokitortán kívül …

102012. 08.
 

|2012.08.10.|

Ez a leves a végtelenségig variálható, a receptben láthatjátok, hogy először egy …

082012. 08.
 

|2012.08.08.|

Dióval, gombával, tojással, citrommal vagy paradicsommal? Nemrég feltettem a blog …

262012. 07.
 

|2012.07.26.|

Olyan tanácstalan voltam, hogy mit főzzek, de ilyenkor szoktak a legjobb ételek …

102012. 07.
 

|2012.07.10.|

Miután a Facebookon feltett kérdésre az lett az egyértelmű válasz, hogy …

062012. 06.
 

|2012.06.06.|

Egy újabb gyors, munka után is összedobható vacsora, amit szívesen ajánlok …

252012. 05.
 

|2012.05.25.|

Pirított gomba, kapormártással.Hozzávalók: 25 dkg apró csiperke, 1 csokor kapor, 2 …

112012. 04.
 

|2012.04.11.|

Azt is be szoktam vallani, ha valami nem sikerül.Ez is valami olyasmi. :)Volt egy kis …

012012. 04.
 

|2012.04.01.|

Hozzávalók: 1 nagy (30 dkg) padlizsán, 25 dkg gomba, 5 dkg reszelt sajt, só, bors, …

1970. 01.

||

Hogy ne teljesen úgy készüljön, mint a vörösboros marhapörkölt, kicsit …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!