123781recept

617gasztroblogger




122013. 06.
 

|2013.06.12.|

     Gombaszezon van!   Egyszerű rakott étellel jövök ma, az …

122013. 06.
 

|2013.06.12.|

Imádom a tavaszt, nyarat. Nemcsak azért, mert végre nem kell fázni (mármint …

112013. 06.
 

|2013.06.11.|

Két jó dolog volt ebben a május végi, június eleji esős időben: nem kaptam …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Ez a populárisnak mondható étel (szerintem a legtöbb háztartásban, ahol nem …

072013. 06.
 

|2013.06.07.|

A korábban már említett gombász barátnőmtől kaptam az alábbi étek …

052013. 06.
 

|2013.06.05.|

Egy jó van ebben az esős (vacak) időben: indul a gombaszezon! Most egy kevés …

052013. 06.
 

|2013.06.05.|

Az előzőekben ismertetett túróval készült leveles tésztából készítettem ezt …

052013. 06.
 

|2013.06.05.|

    Finom egytálételt készítettem tegnap.    Adva volt egy kis …

052013. 06.
 

|2013.06.05.|

Egyik kedves barátnőmtől kaptam ajándékba 1 doboz gyönyörűséges barna csiperkét …

032013. 06.
 

|2013.06.03.|

 Hozzávalók: 200 g olasz penne (én durumot használtam),1 apróra vágott …

032013. 06.
 

|2013.06.03.|

Bár nem is szendvics, csak egy szelet diós rozsos "őzbarna" pirítós, pírított …

032013. 06.
 

|2013.06.03.|

Ahhoz, hogy most itt ezt a posztot írom és olvassátok az azt jelenti, hogy a …

012013. 06.
 

|2013.06.01.|

Hát ez királyság. Kezdtem lassan elfelejteni a NAGY klasszikus együttesek régi …

012013. 06.

|2013.06.01.|

Hát ez királyság. Kezdtem lassan elfelejteni a NAGY klasszikus együttesek régi …

302013. 05.
 

|2013.05.30.|

    Igazi Tavaszi ízbombával rukkoltam elő ebédre, férjecském …

292013. 05.
 

|2013.05.29.|

Hozzávalók1 db nyúlpici olaj1 vöröshagyma2-3 gerezd fokhagyma1 paradicsom só, bors1 …

282013. 05.
 

|2013.05.28.|

Rég sütöttem már pizzát, pedig nagyon szeretjük:) Sokáig nem találtam olyan …

242013. 05.
 

|2013.05.24.|

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Ugyan spárgával terveztem ezt az ételt, ám úgy alakult, hogy elszúrtam a hétvégi …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Utolsó napon az került a bográcsba, ami még a hűtőben voltLeves lett.Sárgarépa, …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Nem nagyon van erről mit írni. Egy villámgyors hétköznapi ebéd, ami mégis nagyon …

162013. 05.
 

|2013.05.16.|

Történt a múlt héten, hogy sikerült 4 kiló savanyú káposztát vennem, ami el is …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Egy egyszervolt baráti társasággal bulit tartottunk, amikor is kedves vendéglátónk …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Sertéscombból mi leggyakrabban pörköltet szoktunk főzni-édesapám legnagyobb …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!