186392recept

617gasztroblogger




222016. 03.

|2016.03.22.|

Azt mondom, aki tud szilvás gombócot, vagy nudlit készíteni az gnocchit is tud …

192016. 03.

|2016.03.19.|

Amióta a gyermekeink már lassan felnőtté váltak és amióta a politikai pártjaink …

182016. 03.

|2016.03.18.|

... avagy spenótos nudli. Néhány hozzávalóból kiváló étel és miközben eszem …

222016. 02.

|2016.02.22.|

Hasonló képpen készült már nálam setéskaraj, itt, most kicsi változtatással …

162016. 02.

|2016.02.16.|

Szóval az úgy volt, hogy kellett valami igazán masszív kaja futás után, amiben …

132016. 02.

|2016.02.13.|

A Vigyázz, Kész, Főzz! kihívás 76. fordulójának nagy örömömre én lehettem a …

252015. 12.

|2015.12.25.|

Elkészítési idő: 70 percHozzávalók: 8 adag80 dkg burgonya2 db tojás50 dkg …

282015. 11.

|2015.11.28.|

Ma nagyon gyorsak voltunk. Megéri néha előre gondolkodni, azaz mikor a sütő már …

272015. 11.

|2015.11.27.|

Hozzávalók:1  kg sertéskarajsó,őrölt borsTöltelékhez:10 dkg zsemlemorzsa5 …

172015. 11.

|2015.11.17.|

 A különböző mártásokkal készült gnocchi nagyon egyszerűen elkészíthető …

232015. 10.

|2015.10.23.|

Bakonyi sertésszelet - nagyon másképpen Sok hazai konyhában készítenek a …

092015. 10.

|2015.10.09.|

Hozzávalók:80 dkg sertéskaraj (12 szelet)20  dkg szeletelt baconszalonnasó,bors, …

052015. 10.

|2015.10.05.|

Szerettem a gnocchit régebben, igaz nem túl sokszor készült. Hasonló tészta, mint a …

212015. 09.

|2015.09.21.|

A gnocchetti a gnocchi kistestvére. Mint a pizzának a pizzetti. Aki szereti a nagyokat, …

282015. 08.

|2015.08.28.|

Általában igyekszem a párom kedvébe járni és olyanokat főzni, amivel kedvezni …

312015. 07.

|2015.07.31.|

A néha kegyetlen mediterrán napsugarak alatt burjánzó hatalmas, sokéves …

202015. 07.

|2015.07.20.|

A múltkori kolbászos-paradicsomos-juhtúrós zellergnocchim annyira ízlett, hogy úgy …

102015. 07.

|2015.07.10.|

Már a múltkori bejegyzésemben áradoztam a zellergnocchimról, így most itt nem …

062015. 07.

|2015.07.06.|

A diétám során leginkább a gnocchi hiányzott nekem, ezért zakatolt is rendesen az …

062015. 07.

|2015.07.06.|

Soha nem kedveltem nagyon a zellert, igazából csak amolyan ízesítőként használtuk …

262015. 05.

|2015.05.26.|

Most mindenkinek megmondom az őszintét, Zének igaza volt! Ugye tudjuk, kicsoda Zé. …

192015. 04.

|2015.04.19.|

Idén most először főztem medvehagymával. Bamba voltam, valahogy nem állt rá az …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!