127164recept

617gasztroblogger




102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Egy nagyon egyszerű kölespehelyből készült fogás lehet akár tartalmasabb levesek …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Sokszor készítettem, mert velünk sajnos gyakran előfordul, hogy elfogy itthon a …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Nagyon szeretjük a lecsót, sokszor készül, ám van olyan eset, amikor csak egy kevés …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Gyors melegszendvicskrémünk egy finom kávé vagy tea mellé. A party-grill sok …

092013. 06.
 

|2013.06.09.|

Továbbra is áll nálunk az a kijelentés, miszerint krémlevesként és fasírtként …

092013. 06.
 

|2013.06.09.|

Ez a torta egy igazi vegykonyhaszármazék. Kicsit több, mint egy éves kislányom …

092013. 06.
 

|2013.06.09.|

A rózsalekvárhoz lehetőleg intenzív illatú rózsa szirmait válasszuk, a jó illatú …

092013. 06.
 

|2013.06.09.|

Hozzávalók:450 g ananász karika150 g rizsliszt150 g nyírfacukor100 g light teavaj60 g …

082013. 06.
 

|2013.06.08.|

Az utóbbi időben újra főzök hétvégenként egy jó nagy adag levest, ami kb. hét …

072013. 06.
 

|2013.06.07.|

Javában folyik az eperszezon, ezt kihasználva egy lisztmentes brownieba kerültek ezek …

072013. 06.
 

|2013.06.07.|

Villámgyors zöldborsós reggeli vagy vacsorakrém egy csipet cayenne borssal és zöld …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Kedvelem a töltött szőlőlevelet, a dolmadesz helyett viszont inkább a vegetáriánus …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Nagyon céklás, nagyon paradicsomos, nagyon friss... Már többször említettem, hogy …

052013. 06.
 

|2013.06.05.|

Egy jó van ebben az esős (vacak) időben: indul a gombaszezon! Most egy kevés …

042013. 06.
 

|2013.06.04.|

Elsőre lehet kicsit meghökkentő a párosítás, de hátha pont ezért fogjátok …

042013. 06.
 

|2013.06.04.|

Minap egy nagyon találó, és frappáns Voltaire idézetbe botlottam, amely így …

032013. 06.
 

|2013.06.03.|

Villámgyors és pofonegyszerű liszt-, glutén-, tejmentes …

032013. 06.
 

|2013.06.03.|

Tulajdonképpen bármilyen húsból (vagy keverékükből) elkészíthető, én most csak …

032013. 06.
 

|2013.06.03.|

A vasárnapi húslevesből több új ételt készítettünk már. A hús - vagy zöldség …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Már több clafoutis receptem van a blogon, de most egy újabb verzióval bővült a …

012013. 06.
 

|2013.06.01.|

Egy nagyon gyors reggeli vagy vacsora ötlet tojással és mozzarellával 10 perc alatt: …

312013. 05.
 

|2013.05.31.|

Talán a legmacerásabb a borsó megpucolása. Pillanatok alatt elkészülő ebéd vagy …

312013. 05.
 

|2013.05.31.|

Levirágzott a bodza, kis kosarunk is lassan kiürül, hogy a szombati piacon újra …

312013. 05.
 

|2013.05.31.|

Nagyon gyors túrós édesség, a túró és eper szerelmeseinek. Villámgyorsan …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!