Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
A parókia konyhájából
Anyu főtt krumplival tálalta. A menzán régebben rizst adtak hozzá. anyósom búzadarát…
A parókia konyhájából
Egy kedves blogger barátnőmtől kaptam vetni való lila krumplit. Nagyon szépen termett,…
A parókia konyhájából
A képen sült csirkecomb sült-párolt cukkini kockákkal. Fehér borssal, sóval és sok…
A parókia konyhájából
Hozzávalók:- kacsasült1, jelen esetben bontott kacsa húsos részeisó, bors, majoránnaolaj-…
A parókia konyhájából
"Egy jó főzeléket lehet, hogy nehezebb elkészíteni, mint a Wellington bélszínt." -…
A parókia konyhájából
Hát nem édes ez a kis hókutya? És a hómadár? Játékos kedvű családtagjaim ilyeneket…
A parókia konyhájából
Alig várom, hogy tavasz végén megjelenjen az első káposzta a piacon. Szinte tobzódom…
A parókia konyhájából
A birsalma jöhet minden féle formában. Szeretem a birsalmasajtot, a levest, a…
A parókia konyhájából
Ha valaki a családból cukorbeteg lesz, akkor alaposan át kell gondolni a napi menüt. Bár…