123906recept

617gasztroblogger




292018. 06.

|2018.06.29.|

A közel két és fél éve lezongorázott 2011-es pinot noir-kóstoló után adta magát …

292018. 06.

|2018.06.29.|

A közel két és fél éve lezongorázott 2011-es pinot noir-kóstoló után adta magát …

222018. 06.

|2018.06.22.|

Itt a nyár és a sauvignon blanc-szezon. Számomra ez a fajta (is) adja az ideális …

222018. 06.

|2018.06.22.|

Itt a nyár és a sauvignon blanc-szezon. Számomra ez a fajta adja az ideális nyári …

012018. 06.

|2018.06.01.|

Nem nagyon szoktam ilyen illusztris körökben mozogni, de amikor május első …

012018. 06.

|2018.06.01.|

Nem nagyon szoktam ilyen illusztris körökben mozogni, de amikor május első …

282018. 05.

|2018.05.28.|

Tokaj és furmint, Toszkána és sangiovese, bordói grand cru classé és a répacukor. …

282018. 05.

|2018.05.28.|

Tokaj és furmint, Toszkána és sangiovese, bordói grand cru classé és a répacukor. …

192018. 04.

|2018.04.19.|

Nem készültem óriási borozás(ok)ra húsvétkor, aztán valahogy mégis úgy …

312018. 01.

|2018.01.31.|

A sauvignon blanc-t jellemzően a reduktív, harsogóan intenzív, frissítő, könnyű …

012017. 12.

|2017.12.01.|

A Bortársaság Borsuli már évek óta szervez különböző tematikus kóstolókat az …

142017. 11.

|2017.11.14.|

Szinte hihetetlen, hogy repül az idő: idén 5 éves lett Tar Ferenc borkereskedése …

232017. 10.

|2017.10.23.|

(Olvassátok nagy szeretettel vendégszerzőnk, a WSET diploma aspiráns Dámosy Bálint …

162017. 10.

|2017.10.16.|

Burgundia talán a borvilág legmisztikusabb, legtitokzatosabb, legnehezebben érthető …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Szó sincsen koncepcióról, inkább csak egyfajta véletlen, hogy ideiglenesen elveszni …

072017. 10.

|2017.10.07.|

Megesik néha, hogy az ember pont jókor van jó helyen, és ennek köszönhetően nem …

272017. 09.

|2017.09.27.|

Amennyiben ahhoz szükséges hozzászokni, hogy a Lidl a hazai nagyboltok átlagánál …

152017. 09.

|2017.09.15.|

Sauvignon blanc-okat vizsgáztattunk már egyszer idén nyáron, akkor egy kisebb magyar …

262017. 08.

|2017.08.26.|

A rosé-któl az egységsugaró fogyasztó nem vár sokat, kitölti/megkapja, megissza, …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!