118618recept

617gasztroblogger




312018. 05.

|2018.05.31.|

ESCOFFIER – Georges Auguste Escoffier (1846-1935) a 1870’-es éveket megelőző …

292018. 05.

|2018.05.29.|

Amíg tart a spárga szezon, próbálom minél több receptbe belecsempészni, mint most …

202018. 01.

|2018.01.20.|

Ennek az ételnek a lelke a mártás, a többi már csak ráadás :)A házi krokett …

282017. 11.

|2017.11.28.|

Ennek az ételnek a látványán kívül a nevébe is beleszerettem, ugyanis franciául …

192017. 11.

|2017.11.19.|

Franciaországban inni: mi sem könnyebb feladat a turista számára! Elég ha rápillant …

122017. 11.

|2017.11.12.|

BurgundiaFranciaországban enni: turistapróbáló feladat, hiszen az utazó bioritmusa …

062017. 10.

|2017.10.06.|

A recept Alexandre Dumas szakácskönvéből van. Egyéb receptek a …

032017. 10.

|2017.10.03.|

Bizonyára  meglepő,  hogy id. Alexandre Dumas (1802-1870) életének fő …

242017. 09.

|2017.09.24.|

Illat: édes, gyümölcsös Hab:sűrű, kemény Szín: narancsos opál  A francia …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Illat: édeskés Hab: elfogadható Szín: arany  Eleinte széteső volt az íze, …

132017. 09.

|2017.09.13.|

Szűk családi körből érkezett hozzám a kérés, hogy ezt a receptet tegyem fel a …

032017. 09.

|2017.09.03.|

Időnként szeretek kitekinteni a konyhából. Ma egy 1850 körül épült francia házba …

032017. 09.

|2017.09.03.|

Időnként szeretek kitekinteni a konyhából. Ma egy 1850 körül épült francia házba …

292017. 07.

|2017.07.29.|

A Flaugnarde (ejtsd: flonyárd) egy olyan gyümölcsös francia desszert, mely nagyon …

022017. 07.

|2017.07.02.|

vagyis pite, egy speciális, a franciák által nagyon kedvelt egyszerű édesség. Az …

232017. 06.

|2017.06.23.|

Illat: barack és erdei gyümölcs Hab: lágy Szín: arany  A híresztelésekkel és …

182017. 06.

|2017.06.18.|

A Blancmange a panna cottához hasonló, kellemesen édes, krémes, finoman rezgő, …

162017. 05.

|2017.05.16.|

Eltelt néhány évtized 1955 óta, amióta Roger Vadim Saint-Tropzeben forgatta  az ".. …

162017. 05.

|2017.05.16.|

Eltelt néhány évtized 1955 óta, amióta Roger Vadim Saint-Tropzeben forgatta  az ".. …

162017. 02.

|2017.02.16.|

Nem tudok elszakadni a francia édességektől, pedig már a végét járom " nincs …

162017. 02.

|2017.02.16.|

Hozzávalók 4 db-hoz: 50 dkg kenyérliszt, 7 g szárított élesztő, 2 teáskanál só, …

072017. 02.

|2017.02.07.|

Hozzávalók 2 személyre: 4 alsó csirkecomb, 1 hagyma, 1 fej fokhagyma, 2-3 szelet …

202016. 11.

|2016.11.20.|

A téli sütik egyik legfinomabb hozzávalója az alma, amiből sokféle ínycsiklandó …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!