192618recept

617gasztroblogger


142013. 04.
 

|2013.04.14.|

Nem akartam már megint sült csirkecombot készíteni, valami igazán puha, szaftos, …

092013. 04.
 

|2013.04.09.|

Ezt az ételt mindenféle májból el lehet készíteni, de próbáljunk meg lehetőség …

072013. 04.
 

|2013.04.07.|

Kaptam ajándékba egy hatalmas szarvascomb darabot. Közkívánatra pörkölt készült …

052013. 04.
 

|2013.04.05.|

A drága jó kis sonka főzőlevét hasznosítani szerettem volna, de levest már nem …

042013. 04.
 

|2013.04.04.|

Ismertem már régről a sima, barna lencsét és pár éve a vörös lencsét is. Most …

012013. 04.
 

|2013.04.01.|

A képen látható spenótos finomság a húsvét vasárnapi brunchra készült …

252013. 03.
 

|2013.03.25.|

Erre a fajita receptre nagyon régen akadtam rá, ha jól emlékszem Chili és …

172013. 03.
 

|2013.03.17.|

ElkészítéseA csirkemellet előző nap felkockázzuk és bepácoljuk. Olaj, csirke …

082013. 03.
 

|2013.03.08.|

mert még mindig volt egy kis citrom itthon. Ez egy tökéletesen rugalmas recept, …

082013. 03.
 

|2013.03.08.|

A paprikás malacfej hallatán tízből nyolc ember kifut a világból. Pedig kevés …

062013. 03.
 

|2013.03.06.|

Eddig valahogy "elkerültük egymást a póréhagymával', de amióta megkóstoltam …

022013. 03.
 

|2013.03.02.|

Egyszerű recept következik, de pont ezért nagyszerű! :) A darált hús remek …

022013. 03.
 

|2013.03.02.|

Kína gasztronómiájában fontos szerepet tölt be a tészta, ezért sok …

012013. 03.
 

|2013.03.01.|

Ha betérek egy kínai büfébe, általában szezámmagos csirkét választok, …

232013. 02.
 

|2013.02.23.|

Viszonylag gyakran sütök fetával töltött csirkemellet, mert egyszerű, …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Elhatároztuk a férjemmel, hogy megpróbáljuk betartani a nagybőjtöt emiatt tegnapi …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Nagybőjt idejére kiváló finomság. Recept innen kicsit …

172013. 02.
 

|2013.02.17.|

Öt évvel ez előtt, a Totalcar egyik lakóautó tesztjében találkoztam …

152013. 02.
 

|2013.02.15.|

Ha én levest főzök, akkor a vagy krémlevest készítek vagy valami nagyon tartalmasat …

152013. 02.
 

|2013.02.15.|

Régen nagyon gyakran készítettem, minden kéthétbe egyszer biztosan szerepelt a …

102013. 02.
 

|2013.02.10.|

Ismét beigazolódott, ha olasz kajáról van szó, az csak isteni lehet J! A pizza …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!