196419recept

617gasztroblogger


062013. 05.
 

|2013.05.06.|

A múlt hétvégén egy baráti horgászat során sikerült kifogni ezt a ponytot. Bár …

022013. 05.
 

|2013.05.02.|

Kedves barátnőmtől tanultam ezt a receptet, igaz kicsit változtattam rajta.. …

292013. 04.
 

|2013.04.29.|

A menta, koriander és petrezselyem tökéletes páros... azaz trió :) Ezúttal csirke- …

292013. 04.
 

|2013.04.29.|

Mostanában szinte minden nap eszünk valamilyen salátát... Fotózni nem igazán …

292013. 04.
 

|2013.04.29.|

Egy könnyed, különleges ízvilágú töltött csirkecomb. Egyszerű elkészíteni és …

282013. 04.
 

|2013.04.28.|

Végre itt a jó idő!Ehhez képest ez egy nem túl nyárias étel. Mostanában nem megy …

252013. 04.
 

|2013.04.25.|

Vicces dolog történt ma velem. Sertés Stroganoffot akartam főzni, amit …

232013. 04.
 

|2013.04.23.|

Nagyon sok élményben volt részem az utóbbi napokban. A múlt szerdai nappal kezdeném …

232013. 04.
 

|2013.04.23.|

Budapesten voltam a hétvégén, és mivel belefért az időmbe, ellátogattam …

222013. 04.
 

|2013.04.22.|

Ajándékba kaptunk egy naaagy zacskó medvehagymát (ezúttal is köszi) így adott volt …

212013. 04.
 

|2013.04.21.|

…illetve a könyvben, ahonnan a recept van, latkes. A lényeg ugyanaz, valamilyen …

172013. 04.
 

|2013.04.17.|

A legszebb mángold szerintem ez a piros szárú. Mi nagyon szeretjük minden formában. …

142013. 04.
 

|2013.04.14.|

Nem akartam már megint sült csirkecombot készíteni, valami igazán puha, szaftos, …

092013. 04.
 

|2013.04.09.|

Ezt az ételt mindenféle májból el lehet készíteni, de próbáljunk meg lehetőség …

072013. 04.
 

|2013.04.07.|

Kaptam ajándékba egy hatalmas szarvascomb darabot. Közkívánatra pörkölt készült …

052013. 04.
 

|2013.04.05.|

A drága jó kis sonka főzőlevét hasznosítani szerettem volna, de levest már nem …

042013. 04.
 

|2013.04.04.|

Ismertem már régről a sima, barna lencsét és pár éve a vörös lencsét is. Most …

012013. 04.
 

|2013.04.01.|

A képen látható spenótos finomság a húsvét vasárnapi brunchra készült …

252013. 03.
 

|2013.03.25.|

Erre a fajita receptre nagyon régen akadtam rá, ha jól emlékszem Chili és …

172013. 03.
 

|2013.03.17.|

ElkészítéseA csirkemellet előző nap felkockázzuk és bepácoljuk. Olaj, csirke …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!