114124recept

617gasztroblogger




252018. 03.

|2018.03.25.|

Szuper receptekkel jöttem haza nemrég Isztambulból, melyekből szemezgetve szeretném …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Hozzávalók 2 személyre50 dkg brokkoli10 dkg gomba és/vagy 10 dkg apróra vágott, …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Nem sok recept van, amiről azt gondolom, hogy változtatás nélkül érdemes …

222018. 03.

|2018.03.22.|

A mai étkem ihlete a televízióból jött.Igaz már régebben láttam ezt, illetve …

222018. 03.

|2018.03.22.|

A csirkemell az egyik leghálásabb alapanyag. Semlegessége miatt rendkívül …

222018. 03.

|2018.03.22.|

Nagyon sok üzenetet kaptam az instagram galériámban, hogy mindenképp írjam le a …

222018. 03.

|2018.03.22.|

Vannak napok, amikor szűk 30 perc jut főzni. Az ilyen napokra való ez az étel. A …

212018. 03.

|2018.03.21.|

Ezen kérem szépen nincs mit titkolni.Néha bekattanok!

202018. 03.

|2018.03.20.|

Csirkehúsból már többször készítettem fasírtot. Most egy érdekes receptre …

202018. 03.

|2018.03.20.|

Igen, megint egy spagettis recept, idén már a negyedik. Mit tegyünk, ha ennyire …

202018. 03.

|2018.03.20.|

A hortobágyi palacsinta testvére, érdemes mellé mártást is készíteni. …

172018. 03.

|2018.03.17.|

Hozzávalók: 500g pulykamellfilé 100g Anikó sajt 100g Mozzarella 100g Feta sajt 500g …

162018. 03.

|2018.03.16.|

Igazi, hétvégi ráérős, hol kanállal, hol villával evős, hol az asztalnál,  hol …

162018. 03.

|2018.03.16.|

A napokban a Lidl kínálatában találtam kelbimbót, fél kilós kiszerelésben, ami …

152018. 03.

|2018.03.15.|

Különleges citromos, friss ízvilágú csirkemell és még frissebb, rengeteg …

142018. 03.

|2018.03.14.|

Ne kérdezzetek semmit.Jött az ötlet.Nem tudom hogyan, és honnan, csak jött.Ölég …

132018. 03.

|2018.03.13.|

Tisztít, darabol, fűszerez, megsüt, kész.Valóban ennyi.Nem nagy dolog , de Őrülten …

132018. 03.

|2018.03.13.|

       Benke Laci bácsitól loptam az ötletet, így én is …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!