102817recept

616gasztroblogger




282017. 09.

|2017.09.28.|

Ez nem egy mai ötlet, de eddig megóvtalak bennetek tőlem

272017. 09.

|2017.09.27.|

Kedvenc padlizsánom most közel-keleti ízvilággal. Ilyen módon, vagy picit másképp …

262017. 09.

|2017.09.26.|

A nagy titok, abban rejlik, hogy minél egyszerűbben kell összeválogatni az …

252017. 09.

|2017.09.25.|

Ma, egész addig, jó napom volt, amíg pakolászás közben össze nem koccoltam két …

252017. 09.

|2017.09.25.|

Hozzávalók 2 személyre: 6 sárgarépa, 1 csirkemell filé10 dkg spenót1 …

252017. 09.

|2017.09.25.|

Végre sikerült igazi omlós kacsacombot sütnöm! Felmerülhet a kérdés, hogy …

252017. 09.

|2017.09.25.|

Hogy ez a kedvenc  miért is maradt eddig háttérben nem is tudom!Talán erre csak …

232017. 09.

|2017.09.23.|

Engem nagyon zavar a maradék ételek sorsa. Sokszor nehéz kiszámítani, hogy mennyi …

222017. 09.

|2017.09.22.|

»HOZZÁVALÓK«- 1 csirkemell- 2 zöld alma- kb 20 dkg piros szőlő- 20 dkg szeletelt …

212017. 09.

|2017.09.21.|

»HOZZÁVALÓK«Ragu :- 40 dkg darált sertéshús- 1 fej vöröshagyma- 1 szál közepes …

212017. 09.

|2017.09.21.|

Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg csirkemell filé4 dl kókusztej40 dkg paradicsom …

202017. 09.

|2017.09.20.|

Ma nem kívántam a húst, van így az emberfia, és ez talán nem is olyan nagy baj. …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Miért jó ha halat eszünk?Röviden: Halat kell enni, mert az egészséges!Hosszabban: A …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Egyik kedvencünk, a töltött paprika alakbarát változatban is elkészíthető, pl ha …

182017. 09.

|2017.09.18.|

Ma egy kedvenc ízpárosomat használtam az ebéd készítésekor, ez pedig nem más, …

152017. 09.

|2017.09.15.|

Hozzávalók 2 személyre: 15 dkg sárgarépa5 dkg póréhagyma2,5 dkg zabpehely1 …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Végre ez is elérkezett, rozmaring, aminek szép erős, nyársnak való szára van …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Hozzávalók 4-6 személyre: a kakas levesben főtt melle,combjai és szárnyai, 1 fej …

122017. 09.

|2017.09.12.|

Ma hót egyszerű napot tartottam, és ez igaz volt a főzésre is, de nem én lennék, …

122017. 09.

|2017.09.12.|

Kacsázzunk, hiszen szerintem az egyik legízletesebb fajta hús, ami az őszi …

122017. 09.

|2017.09.12.|

Ezt az ételt az erdei házikónknál fogyasztottuk egyik alkalommal, amikor kint voltunk …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!