101447recept

616gasztroblogger




252017. 09.

|2017.09.25.|

Ha valaki már fogyókúrázott életében, az biztosan találkozott a káposztalevessel. …

232017. 09.

|2017.09.23.|

Nagyon ellene vagyok a pazarlásnak. Próbálom a maradék ételeket újrahasznosítani, …

212017. 09.

|2017.09.21.|

Ebben az időben kell valami melengető étel, ami tartalmas, mégsem nehéz, kicsit jobb …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Imádok reggelizni, alapvetően ez a nap legfontosabb étkezése, és a blog alapját is …

172017. 09.

|2017.09.17.|

Ha már a jó sorsunk és a szerencsénk úgy hozta, hogy mindenféle izgalmas, és …

172017. 09.

|2017.09.17.|

Ha már a jó sorsunk és a szerencsénk úgy hozta, hogy mindenféle izgalmas, és …

162017. 09.

|2017.09.16.|

Néha olyan jólesik egy gyrost vagy egy döner kebabot megenni az utcán. Bár nem …

142017. 09.

|2017.09.14.|

 A gombában az a jó, hogy olyan sokféleképpen tudjuk elkészíteni, hogy sosem ununk …

122017. 09.

|2017.09.12.|

Amikor az ember egy kedves chili termelő baráttól kap egy nagy doboznyi különböző …

092017. 09.

|2017.09.09.|

Szeretnél valami finomat enni? Nincs kedved sokat szöszmötölni a konyhában? Inkább …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Imádom a csigákat, és mint nemrég kikristályosodott számomra, az ajvárt is

062017. 09.

|2017.09.06.|

Újra és újra előkerül ez a finomság az étlapomon. Szeretem. Na. Ez van. Nálunk …

042017. 09.

|2017.09.04.|

Ki nem szereti ezt a finomságot? Hiszen már az Indul a Bakterházban is megmondta …

032017. 09.

|2017.09.03.|

Ebben a hirtelen ránk szakadt hűvösebb időben igazán melengető érzés egy csuda …

012017. 09.

|2017.09.01.|

Emberek! Piacra! Eljött az idő, amikor is 200 Ft/kg áron lehet csodás paradicsomokhoz …

212017. 08.

|2017.08.21.|

Vallom, hogy a kevesebb több és hogy a klasszikus ízek örök életűek. Ennek …

182017. 08.

|2017.08.18.|

 A padlizsán szezon kellős közepén járunk. Érdemes ilyenkor a már megszokott …

152017. 08.

|2017.08.15.|

Ismerős az az érzés, amikor beleharapsz egy isteni csigába, kívülről ropogós, …

142017. 08.

|2017.08.14.|

Összedobni 20 perc, 15 perc alatt készre sül, és még a 40 fokban is megéri emiatt …

132017. 08.

|2017.08.13.|

Szerintem, ez az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb gyümölcsös sütemény, amit csak …

132017. 08.

|2017.08.13.|

Valahogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni a legegyszerűbb ételeinkről. Sokszor …

102017. 08.

|2017.08.10.|

Ez a finomság a párom érdeme, mivel Ő készítette

082017. 08.

|2017.08.08.|

A pak choi (ejtsd: pak-csoj), más néven kínai bordás kel, egy  haragoszöld, …

082017. 08.

|2017.08.08.|

Bevallom még soha nem készítettem ajvárt korábban, és nem is nagyon tettem. Viszont …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!