97985recept

616gasztroblogger




212017. 07.

|2017.07.21.|

Nyár. Változatos ízek, élénk, szemet gyönyörködtető színek, telt aromák, …

192017. 07.

|2017.07.19.|

Szeretem a különleges ízkombinációkat. A szokatlan párosításokat. Pont ilyen ez a …

172017. 07.

|2017.07.17.|

Gyönyörű csiperkéhez jutottam, így azonnal megfogalmazódott bennem a …

172017. 07.

|2017.07.17.|

Nemtudom nálatok milyen az idő, de itt Szegden konstans 35 fok feletti az idő, így …

152017. 07.

|2017.07.15.|

A főtt kukorica a nyár egyik meghatározó és szinte mindenki által kedvelt …

132017. 07.

|2017.07.13.|

Szeretném az elején hangsúlyozni, hogy az alábbi recept az ízlésemet, és a …

102017. 07.

|2017.07.10.|

Szeretek főzni. Szeretem a végtelen lehetőségek tárházát. Az ízek, textúrák, …

052017. 07.

|2017.07.05.|

Vettem egy tyúkot. Kis méretű, szépen megpucolt, jó fajta tyúkot. A leves belőle …

032017. 07.

|2017.07.03.|

Pár hete készítettem néhány üveg gyömbér lekvárt egy kevés citrommal, ami …

032017. 07.

|2017.07.03.|

Kellemes, könnyű, nyári ízek. Hús mellé vagy hús nélkül egyaránt ízes, pazar …

012017. 07.

|2017.07.01.|

Gombaburger. Ez ugye jelentheti azt, hogy gombából vagy gombából IS készül a "hús" …

282017. 06.

|2017.06.28.|

A ratatouille egy francia lecsószerűség. Van benne paprika, paradicsom, hagyma - eddig …

262017. 06.

|2017.06.26.|

Kánikula ide-vagy oda a fagyit mindenki szereti. Nyilván fagyigép nélkül ezt otthon …

252017. 06.

|2017.06.25.|

Azonnal felejtsük el az emlékeinkben és ízlelőbimbóinkban rögzült menza …

232017. 06.

|2017.06.23.|

Emlékeztek még a gyors és nagyon egyszerű és isteni finom bögrés sütire? Amikor …

212017. 06.

|2017.06.21.|

A nyár nekem mindig a friss zöldfűszereket, az olívabogyót, az ízes paradicsomokat, …

212017. 06.

|2017.06.21.|

A nyár nekem mindig a friss zöldfűszereket, az olívabogyót, az ízes paradicsomokat, …

212017. 06.

|2017.06.21.|

Unod már a rántottát, és a zabpelyhet reggelire? Valami különlegesebbre vágysz? …

192017. 06.

|2017.06.19.|

Gomba. Bármikor, szinte bármit el lehet belőle készíteni. Előételt, levest, …

142017. 06.

|2017.06.14.|

Semmi másra nem vágyom ebben a melegben, mint valami hűsítő, lágy ételre. Selymes, …

122017. 06.

|2017.06.12.|

Kinyitom a hűtőt és ott szemez velem pár jobb sorsra érdemes zöldség. Ugye …

092017. 06.

|2017.06.09.|

Kedvenc hentesemnél megláttam a pultban egy gyönyörű, érlelt, enyhén márványos …

072017. 06.

|2017.06.07.|

Szeretem kicsit megbolondítani az ételeket. Leginkább az alaprecepteket. Ilyen …

032017. 06.

|2017.06.03.|

Nagyon szeretem a zsenge tököt. Párolni, főzeléknek, de leginkább töltve, jó sok …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!