118410recept

617gasztroblogger




162017. 01.

|2017.01.16.|

A fasírtgolyókat is és a burgonyasalátát is a megszokott receptem szerint …

122017. 01.

|2017.01.12.|

Egy finom főzelék mellé például, mert nem készíthetünk mindig fasírtot húsból …

142016. 12.

|2016.12.14.|

Zöldbabfőzelék fasírttalBár december van, a zöldbabról azért nem kell lemondani, …

142016. 12.

|2016.12.14.|

Van új a nap alatt, én sem gondoltam, hogy a zabtejszínnel finom lehet a főzelék …

222016. 11.

|2016.11.22.|

A vega fasírt és hosszú utam ami hozzá vezetett :) Most leírom a tapasztalatomat, …

082016. 10.

|2016.10.08.|

»HOZZÁVALÓK«- 50 dkg darált sertéshús, 30 dkg  burgonya, 1 szikkadt zsemle, …

032016. 10.

|2016.10.03.|

Mindig a maradékmentő ötletekből lesznek aztán a legjobb ételek. Ezúttal is így …

192016. 08.

|2016.08.19.|

Készítettem már sokféle zöldségből fasírtot, most éppen a karalábé került …

032016. 08.

|2016.08.03.|

A good food magazin júliusi számában találtam egy kukoricás vegán fasírtot, innen …

222016. 07.

|2016.07.22.|

Nemrég láttam hasonlót a neten egy képmegosztón, csak sajnos török nyelven volt …

192016. 07.

|2016.07.19.|

Ez egy kívül ropogósra sült belül krémes fasírt, lereszelt zöldségekből és …

192016. 07.

|2016.07.19.|

A cukkinit ebben a formában hús mellé kínáltam köretnek, de egy könnyű …

172016. 07.

|2016.07.17.|

Egyik kedvenc húsmentes fogásom, mely egyszerűen elkészíthető. Bármilyen …

112016. 07.

|2016.07.11.|

Szüleimtől és Párom Anyukájától is kaptunk cukkinit az elmúlt napokban. …

082016. 07.

|2016.07.08.|

FalafelA Közel-Kelet egyik jellegzetes étele, amit ma már szinte mindenhol …

222016. 06.

|2016.06.22.|

Stefánia vagdalt krumplipürévelMutatós, finom, hidegtálakra is tökéletes a …

132016. 06.

|2016.06.13.|

Készítettem már, borsóból, zöldbabból, tökből, cukkiniből és brokkoliból …

022016. 06.

|2016.06.02.|

Flancos nevén Stefánia vagdalt. Még sosem sütöttem, pedig nem nehezebb, mint a …

152016. 05.

|2016.05.15.|

Olyan fél kiló darált sertéshúshoz hozzákevertem 4 fej aprított vöröshagymát, 2 …

092016. 05.

|2016.05.09.|

HidegtálÁprilis végén az öcsém ballagását ünnepeltük, az esemény után pedig …

212016. 04.

|2016.04.21.|

Fasírtot mindenki eszik, a franciák is. Más a fűszerezés és most a forma is, de a …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!