122386recept

617gasztroblogger




102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Nagyon szeretjük a cukkinit. És most, hogy kaptunk, zöldbabfőzelék mellé ezt …

092013. 06.
 

|2013.06.09.|

Továbbra is áll nálunk az a kijelentés, miszerint krémlevesként és fasírtként …

052013. 06.
 

|2013.06.05.|

Tudom, hogy a káposztás cvekedli hallatán más kép ugrik be az embereknek, de mi nem …

052013. 06.
 

|2013.06.05.|

Elviekben sárgaborsó főzeléket akartam készíteni, de félúton meggondoltam magam, …

032013. 06.
 

|2013.06.03.|

Már régóta előszeretettel készítem ezt a fasírtot, és végre most itt is …

122013. 05.
 

|2013.05.12.|

Amikor hazautazok valami apropóból, mindig kiderül, hogy arra nem számít senki, hogy …

262013. 02.
 

|2013.02.26.|

Vagy egybesült vegán fasírt. Egyszerűen isteni. Már akkor nagyon bizalomgerjesztő …

292013. 01.
 

|2013.01.29.|

Ez a kolbászka melegen a legjobb. Frissen, ahogy az aszalógépből (vagy sütőből) …

282012. 08.
 

|2012.08.28.|

A mai vacsora a töklángos receptjének továbbfejlesztése. Több tojást tettem bele, …

242012. 08.
 

|2012.08.24.|

Hozzávalók:500 g csirke darálthús1 zsemle5-6 cikk fokhagyma1 tojássó, borsA …

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

Mi legyen a megmaradt, száraz kenyér sorsa? Csináljunk belőle valami finomságot.  …

first page
prev page
11



.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!