108750recept

616gasztroblogger




192018. 01.

|4 órája|

»HOZZÁVALÓK«- 250 ml víz- 1 tk cukor- 1 kk só- 4 ek étolaj- 130 g lisztfahéjas …

172018. 01.

|2018.01.17.|

Ezt a fánkot valóban ennyi idő alatt ellehet készíteni amit itt találtam. Fél …

152018. 01.

|2018.01.15.|

Életem első szalagos fánkja és tökéletes lett. Nem szívta meg magát olajjal, …

112018. 01.

|2018.01.11.|

Egyszerű kefíres fánkItt a farsang, tehát fánkot kell sütni! Már van több mint 10 …

102017. 12.

|2017.12.10.|

DEBRECENI GASZTROTÚRA – Ma még nem általános, hogy enni-inni induljunk útnak, …

252017. 11.

|2017.11.25.|

VÁROSI PARASZTI KONYHA – A magyar konyha tárgyalásánál, a paraszti konyha …

142017. 10.

|2017.10.14.|

Ha már unjuk a hagyományos köreteket, készítsünk burgonyafánkot. Megéri …

092017. 10.

|2017.10.09.|

Napilapban találtam  ezt a receptet, megtetszett már csak annyi volt a dolgom hogy …

022017. 10.

|2017.10.02.|

Ennek a süteménynek nem terveztem feltenni a receptjét a blogra, ezért csak 1 kép …

222017. 09.

|2017.09.22.|

Többször sütöttem  már különböző receptek alapján. Talán ez is szerepel …

262017. 08.

|2017.08.26.|

Úgy érzem, a blog lassan kezd átalakulni - ez félig-meddig tudatos. A csináld magad, …

242017. 08.

|2017.08.24.|

Nagyon megtetszett ez a recept egy sütéssel kétféle  ízesítéssel lehet akár …

212017. 08.

|2017.08.21.|

Hozzávalók : - 2-3 közepes nagyságú cukkini- kb. 10-15 dkg csípős kolbász, …

152017. 08.

|2017.08.15.|

Attól eltekintve, hogy olajban kell sütni, ez a fánk nagyon alkalmas egy-egy diétás …

072017. 08.

|2017.08.07.|

Hozzávalók : - 2-3 közepes nagyságú cukkini- 25 dkg liszt- 2,5 dl tej- 1 fej …

232017. 05.

|2017.05.23.|

Ismét egy pofon egyszerű epres finomság. Igaz a magyar eper ára a csillagokban van, …

132017. 04.

|2017.04.13.|

Húsvétra készültek ezek a kis mini fánkok, nekem összesen 18 db lett belőle, …

192017. 03.

|2017.03.19.|

Egy kis fázis késésben vagyok. A farsangi szezon már réges-régen elmúlt, de nekem …

182017. 03.

|2017.03.18.|

 Hozzávalók (4személyre): 50 dkg liszt, 5 dkg vaj, 3 dkg élesztő, 3 dl tej …

182017. 03.

|2017.03.18.|

FÁNK – Régi, már a középkorban is készített süteményfajtáink a pogácsa, …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!