120320recept

617gasztroblogger




022018. 06.

|2018.06.02.|

»HOZZÁVALÓK«- ropogós csokoládés müzli- 1 nagy pohár görög joghurt- 1 citrom …

312018. 05.

|2018.05.31.|

Élvezetek birodalma! Krémes, csábító, nyárindító finomság. Könnyű, de …

312018. 05.

|2018.05.31.|

élet az eperdzsemen túl.

302018. 05.

|2018.05.30.|

Ha eperszezon van, nálam tényleg minden az eperről szól. Kerül sütibe, tortakrémbe …

292018. 05.

|2018.05.29.|

Ez is egy olyan desszert, amivel már évek óta szemezek, de eddig váratott magára. …

292018. 05.

|2018.05.29.|

Az idei Segítsütis felajánlásom volt ez a torta, és mivel megtörtént a …

292018. 05.

|2018.05.29.|

Az idei Segítsütis felajánlásom volt ez a torta, és mivel megtörtént a …

292018. 05.

|2018.05.29.|

eperlekvár   és   fahéjas cseresznyelekvár  Az …

272018. 05.

|2018.05.27.|

Galette a francia pite. Nincs mit hozzátenni, maximum egy gombóc vanília fagyit. …

262018. 05.

|2018.05.26.|

Itt az eperszezon, amit egyszerűen imádok! Szerintem nem lehet nem szeretni ezt a …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Fel a kezeket, ki szereti a palacsintát? Ezt a vajas tésztás, friss epres verziót …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Történt egyszer, hogy cikket írtam egy olyan bisztróról, ahol mosogatás helyett …

222018. 05.

|2018.05.22.|

Ugye mondtam, hogy az eper és a bodza nálam szerelem? És ők ketten is jól állnak …

222018. 05.

|2018.05.22.|

Képzeljétek, klasszik cheesecake még nem volt eddig a blogon. Bizony. Én is …

212018. 05.

|2018.05.21.|

Pohárdesszert következik: tejbeköles és mascarpone fúziója eperrel megszórva. …

202018. 05.

|2018.05.20.|

Hozzávalók : - 500 g túró- 330 g tejföl- 100 g puha vaj- 85 g liszt- 1 csomag …

202018. 05.

|2018.05.20.|

Eper és bodza: két remek alapanyag, s nekem szerelem is. Mindössze néhány hét áll …

192018. 05.

|2018.05.19.|

A legjobb korai nyári desszertekből nem hiányozhat az eper! Az eperhez pedig mi …

182018. 05.

|2018.05.18.|

epres-citromos grízes piteAz egyik legtöbbet letöltött receptem a barackos grízes …

182018. 05.

|2018.05.18.|

Őszintén szólva soha nem voltam oda a rizsért, pláne mióta megismerkedtem a …

172018. 05.

|2018.05.17.|

5 perc összekeverés után kb. 30 perc sütés és már ehető is a szaftos, puha, finom …

152018. 05.

|2018.05.15.|

Egy újabb gyöngyszemet hoztam, amit Baileys Chocolat Luxe-al készítettem. A …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!